K2 zoekt mee

K2 zoekt mee

Kijk mee in de gouden box van Hanne & Marthe en beleef hun parcours via K2 zoekt mee.

Afleveringen

10 afleveringen

Wat een verrassing tijdens 'K2 zoekt K3'! Hanne en Marthe hebben de hele show kunnen volgen vanuit hun gouden box. Ontdek hier wat zij vinden van de kandidaten.
Ook deze week kijken Hanne en Marthe toe vanuit hun gouden box. Wat vinden zij van de kandidaten?
Een nieuwe aflevering van K2 zoekt Mee. Kom te weten wat Hanne en Marthe vinden van de kandidaten van deze week.
Kijk mee vanuit de Gouden Box met Hanne en Marthe. Wat vinden zij van de kandidaten van K2 zoekt K3?
Hanne en Marthe nemen opnieuw plaats in hun Gouden Box. Delen ze deze week een Golden Ticket uit?
15 jongens en meisjes overleefden de auditieshows van K2 zoekt K3. Allemaal hebben ze dezelfde droom: een echt K3'tje worden. Samen duiken ze in een spannend bootcamp boordevol emoties, verrassingen én een bommetje van de jury...
In K2 zoekt K3 krijgen de overgebleven kandidaten de kans om het beste van zichzelf te geven in de eerste Show. Ook Marthe en Hanne volgen backstage alles nauwlettend op.
Vorige week namen we afscheid van 2 kandidaten in K2 zoekt K3. Ook deze week staat er heel wat op het spel. Volg het samen met Hanne en Marthe in K2 zoekt mee.
Er zijn nog 5 Golden Seats in de aanbieding. De 3 kandidaten die niet voldoende sterren weten te bemachtigen van de vak- en publieksjury belanden op de pijnbank en wachten vol spanning het oordeel van Hanne & Marthe af. Wie wordt gered met hun Golden Ticket en stoot alsnog door?
Wie stoot door naar de grote finale? Elke halve finalist staat naast Hanne & Marthe om samen een K3-nummer te brengen. De drie die de meeste sterren krijgen van de vakjury en publieksjury stoten rechtstreeks door naar de finale. De overige drie strijden in een sing-off voor het laatste finaleticket. Wie krijgt het allerlaatste Golden Ticket en stoot alsnog door naar de grote finale van K2 zoekt K3?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.