K3 Roller Disco

K3 Roller Disco

Marthe, Klaasje en Hanne rollen de zotste muzikale avonturen tegemoet als uitbaters van hun eigen rollerdisco.

Afleveringen

6 afleveringen

1. De gameconsole

Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen. Marthe wil dat ze wacht met spelen tot dat de werkdag erop zit en houdt het spelletje zolang bij zich. Maar is het daar wel veilig?

2. Het filmfestival

Marcel wint per ongeluk kaartjes voor het komende filmfestival. De meisjes willen alle drie graag met hem mee maar er zijn maar twee tickets. Ze gaan tot het uiterste om Marcel met snoep te overtuigen om hen mee te nemen. Ondertussen wil Guus z'n succesvolle neef aantonen dat hij ook iets bereikt heeft in het leven. Hij doet zich voor als de baas van de Roller Disco.

3. Babysit

Guus belooft aan z'n nichtje Amber om op haar baby Lotje te passen. De meisjes van K3 willen hem helpen maar telkens zij in de buurt komen begint de baby te wenen. Dan Marcel maar inschakelen die volop een verdwijntruc aan het instuderen is voor z'n goochelshow.

4. De Seizoensfinale

Hanne, Marthe en Klaasje kijken heel erg uit naar de seizoensfinale van hun favoriete serie 'Cool Chicks'. Ze moeten echter eerst werken en zich beheersen tot 's avonds om samen te kunnen kijken. Vooral Klaasje en Marthe lijken het hier heel moeilijk mee te hebben. Marcel moet de was doen van de K3'tjes.

5. Het trickshot

Hanne kan door een toeval een lucky trickshot van Klaasje filmen. Die is dolblij en nodigt haar familie uit Nederland uit om naar het filmpje te komen kijken. Hanne en Marthe hebben de gelukstreffer ondertussen echter gewist en durven dit niet aan hun vriendin op te biechten. Marcel wil een kruiswoordraadsel in de krant van z'n buurman invullen om z'n gewicht in plattekaas te winnen.

6. De griezelfilm

De meisjes kijken naar een griezelfilm en dat heeft zo zijn gevolgen. De volgende dag zijn ze ervan overtuigd dat er een klopgeest in de Roller Disco zit. Is het Klaasje haar grootma Bertha of zit Marcel er voor iets tussen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.