K3 Roller Disco

K3 Roller Disco

Marthe, Klaasje en Hanne rollen de zotste muzikale avonturen tegemoet als uitbaters van hun eigen rollerdisco.

Afleveringen

7 afleveringen

7. Allergisch

Marcel vraagt aan Guus om voor Flora, de kat van zijn buurvrouw, te zorgen. Guus moet echter weg en geeft de job door aan Klaasje. Zij denkt door een misverstand dat Flora een plant is en heeft absoluut geen groene vingers.

8. De Nieuwe DJ

Marcel wil absoluut in de krant komen. Maar hoe lukt dat? Door een misverstand denkt K3 dat Guus hen in de steek wil laten en in de danstent van z'n vriend Franske wil gaan werken. Ze gaan op zoek naar een nieuwe dj.

9. Sterk Verhaal

Marthe is jaloers op Hanne en Klaasje die al heel wat straffe verhalen meemaakten. Haar leven lijkt alleen uit kuisen te bestaan. Maar dan komt op een ochtend Gers Pardoel in de Roller Disco binnen. Hij heeft pech met de motor en zoekt hulp. Marthe is door het dolle heen en wil iedereen tonen dat zij ook iets meegemaakt heeft. Hanne en Klaasje hebben het echter veel te druk met hun EHBO cursus.

10. Motorchick

Klaasje wil absoluut een themadag organiseren in de roller disco. Ondertussen vreest Hanne dat ze op een onhandig moment met haar winkelkar tegen de motor van een coole motorchick gebotst is. Ze heeft schrik dat die zich komt wreken en verstopt zich. Marcel bereidt zich voor op een winkelkarrace in de locale supermarkt.
Marcel wil absoluut een rol bemachtigen in het toneelstuk van Sneeuwwitje. Hij kan alleen moeilijk beslissen welke rol het zal worden. Guus belooft hem te helpen. Ondertussen willen Hanne en Marthe hun grootste angst leren overwinnen. Klaasje beweert van niets angst te hebben. Maar is dat ook zo?
Klaasje redt het leven van een kikker en wil hem bij zich houden. Volgens haar brengt hij geluk. Marthe heeft nieuwe dure glazen gekocht en doet er alles aan om die niet te breken. Hanne hecht ineens wel heel veel belang aan haar horoscoop.
De meisjes hebben alle drie een oogje op Sean Dhondt die in de musical 'Romeo & Julia' speelt. Ze hebben dan ook spijt dat ze geen auditie gedaan hebben en zijn blij dat de musical, door de ziekte van een actrice, uitgesteld wordt. Marcel wil absoluut een grappig filmpje maken waar hij een wedstrijd mee kan winnen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.