Kabouter Plop

Kabouter Plop

In de melkherberg en het kabouterbos beleven kabouter Plop en zijn vrienden allerlei knotsgekke avonturen.

Afleveringen

10 afleveringen

22. De serenade

Klus, Lui en Smul hebben alledrie dé manier gevonden om Smal te versieren. Een serenade onder haar balkonnetje.
Klus heeft een nieuwe schommel, maar er is slechts één tak waaraan die kan bevestigd worden: vlak voor de deur van de Melkherberg.
Klus geeft Plop een grote houten plank. Hij is echter onvoorzichtig en smakt de plank tegen het hoofd van Lui. Die valt neer en verliest het bewustzijn. Wanneer Lui wakker wordt, weet hij niet wie hij is.

25. Agent Klus

Klus is agent geworden. De andere kabouters vinden dat niet fijn, want Klus doet niets anders dan boetes schrijven en bekeuringen uitdelen.
Plop probeert een schilderij op te hangen in zijn Melkherberg. Gelukkig is Klus in de buurt. Die zal hem wel laten zien hoe je een schilderij ophangt.

27. Het bloemperkje

Onder een mooie warme zon werkt Smal in haar bloementuin. Na het lange werken gaat ze bij Plop een glaasje melk drinken. Ondertussen wandelen Klus en even later ook Smul voorbij haar mooie tuin. Zij plukken ieder een prachtige ruiker voor Smal.
Kabouter Plop maakt een verrassing klaar voor Kwebbel. Alles loopt in het honderd wanneer Smal opeens opduikt. Het resultaat is dat de kaboutermeisjes kletterende ruzie krijgen.

29. De zaagwedstrijd

Plop is een houten balk aan het zagen voor zijn nieuwe tuintafel. Als hij even weggaat komen Klus, Smul en Smal aan. Zij willen Plop een handje helpen en maken er een zaagwedstrijd van.

32. Kluskoekenfeest

In de Melkherberg is de voorraad Plopkoeken op. Klus besluit zelf de lekkernijen te bakken, maar het is de vraag of dat een goed idee is.

33. De boomstronk

Klus heeft een boomstronk bewerkt tot een leuk stoeltje. Hij dringt bij zijn vrienden aan om het stoeltje uit te proberen. Waarom?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.