Last Week Tonight with John Oliver

Last Week Tonight with John Oliver

John Oliver neemt op zijn eigen messcherpe manier de actualiteit onder de loep en ontleedt het nieuws met zijn welgekende satirische precisie.

35 afleveringen

John Oliver bespreekt de groeiende problemen van farmaceutische bedrijven die rechtstreeks aan en via artsen verkopen.
John heeft het over de Ecuadoriaanse president Rafael Correa, '50 Tinten Grijs', en de onethische juridische praktijken van tabaksfabrikant Phillip Morris International.
John bespreekt de algemene verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk, de gerechtelijke verkiezingen en het Chinese Nieuwjaar.
John demonstreert het belang van infrastructuur met een trailer voor een filmthriller over civiele techniek, met in de hoofdrollen Edward Norton, Vincent D'Onofrio, en Steve Buscemi. Hij bespreekt ook Boris Nemstov.
John Oliver bespreekt een Fanta controverse in Duitsland, burgerschap grieven voor degenen in de Amerikaanse gebieden, en sigarettenverpakkingen.
De NCAA betaalt studentenatleten niet omdat ze als amateurs worden beschouwd. Ze worden als amateurs beschouwd omdat ze niet betaald worden.
Als u geld hebt, kan het begaan van een gemeentelijke overtreding u een klein ongemak opleveren. Als u dat niet hebt, kan het uw leven ruïneren.
John gaat naar Rusland om Edward Snowden te interviewen als onderdeel van een segment over overheidstoezicht.
John bespreekt de Internal Revenue Service (IRS), met een speciaal optreden van Michael Bolton.
John bespreekt patenten, dag van de aarde, en doomsday, met een speciale verschijning van Martin Sheen.
John Oliver onderzoekt het concept van veranderende en goedkope mode en enkele van de lelijkste waarheden van het fabricageproces.
John bespreekt Overwinningsdag in Rusland, betaald ouderschapsverlof, en Japanse regeringsmascottes.
John bespreekt het houden van kippen.
John bespreekt de FIFA-corruptiezaak van 2015.
John legt uit waarom Amerika's borgtochtsysteem beter is voor de reality-tv-industrie dan voor het rechtssysteem.
John bespreekt de Europese Spelen van 2015, het Canadese onkostenschandaal in de Senaat, en marteling met de stem van speciale gast Helen Mirren.
Online pesten is een groot probleem, maar het wordt zelden vervolgd. Waren we hier maar voor gewaarschuwd in de begindagen van het internet.
John bespreekt de beslissingen van het Amerikaanse Hooggerechtshof over het homohuwelijk en Obamacre, de voormalige president van Oekraïne, Viktor Janoekovitsj, transgenderrechten en de schrikkelseconde.
John bespreekt hoe geld van de belastingbetaler privé sportstadions financiert.
John bespreekt het nucleaire verdrag met Iran, de ontsnapping van El Chapo, Noord-Korea als gastland voor de band Laibach, en voedselverspilling.
John legt uit waarom verplichte minimumstraffen, vooral voor drugsgerelateerde misdrijven, dringend aan hervorming toe zijn.
John legt uit waarom Washington D.C. de 51ste staat moet worden of tenminste volledig stemrecht moet krijgen in het Congres.
John bespreekt seksuele voorlichting in Amerika, het GOP Debat, India's kortstondige verbod op pornosites, en de te hoge prijzen bij Whole Foods.
John bespreekt roofkerken en tv-evangelisatie, het hijsen van de Amerikaanse vlag in Cuba, het nieuwe ontwerp van de vlag van Nieuw-Zeeland, en het buitenechtelijke kind van president Harding.
Ondanks de overwinning voor de gelijkheid van het huwelijk deze zomer, is er nog een lange weg te gaan om een einde te maken aan LGBT-discriminatie, zoals John uitlegt.
John spreekt over problemen met openbare verdedigers in het Amerikaanse rechtssysteem, een schandaal in de wetgevende macht van de staat Michigan, de ongewone verkiezingen in Guatemala, en een boodschap van Koningin Elizabeth II.
John praat over het bezoek van Paus Franciscus aan de VS en de immigratiecrisis in Europa.
John bespreekt de betrokkenheid van Rusland in Syrië, de Algemene Vergadering van de VN, en de problemen met het nationale systeem voor de behandeling van geestesziekten.
John kijkt naar de schadelijke effecten van de olie boom in North Dakota.
John bespreekt de komende Canadese verkiezingen en dringt er bij de Canadezen op aan niet op Stephen Harper te stemmen.
John bespreekt de verkiezingen van 2015 en de Medicaid Gap, de vredesbesprekingen in Syrië, de impact van Star Wars op de verkiezingen in Oekraïne en de stemming over het belastingkrediet in het Verenigd Koninkrijk.
Groot-Brittannië stelt wet voor online massasurveillance voor, Veteranendag, handelsmerk van de Washington Redskin, herintreding gevangenen. Interview met Bilal Chapman.
John heeft het over de recente aanslagen in Parijs, China's Singles Day, de Koh-i-Noor diamant en Daily Fantasy Sports.
John denkt na over de nasleep van de aanslagen in Parijs en hoe waardeloos de Amerikaanse penny is.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.