LEGO Masters

LEGO Masters

Acht duo's uit Vlaanderen en Nederland nemen het tegen elkaar op in de strijd om de titel van 'beste LEGO-bouwers van de Lage Landen'. Wie tovert de kleine steentjes om tot spectaculaire creaties?

Afleveringen

9 afleveringen

Vier Vlaamse en vier Nederlandse duo's gaan de uitdaging aan om de beste Lego bouwwerken te creëren en zo de titel van 'Lego Master 2021' in de wacht te slepen.
De opdracht lijkt simpel: bouw in anderhalf uur een zo hoog mogelijke toren. Addertje onder het gras: de kandidaten mogen voor deze proef enkel de klassieke LEGO-steentjes gebruiken. En er is nog een twist: er mag geen gebruik gemaakt worden van een hoogtewerker, zelfs niet van een laddertje.

Aflevering 3

Acht teams uit België en Nederland nemen het acht weken lang tegen elkaar op om de beste Lego bouwwerken te creëren en zo de titel van 'Lego Master 2021' in de wacht te slepen.
Deze week wordt er geen team naar huis gestuurd, maar voor de overblijvende zes duo's staat iets belangrijk op het spel: de winnaars krijgen een gigantisch voordeel voor de volgende aflevering. De eerste opdracht: een symmetrisch paasei bouwen met een diameter van exact 16 steentjes. De kandidaten krijgen twee uren de tijd voor hun paasei.
Acht duo's uit Vlaanderen en Nederland strijden nog steeds tegen elkaar om de titel van 'beste LEGO-bouwers' van de Lage Landen.
De teams wenden nog steeds hun beste creatieve vaardigheden aan in de strijd voor de titel van 'Lego Master 2021'.
De vier beste bouwteams strijden verder in deze aflevering met als onderwerp: Star Wars. De eerste opdracht is om in zes uur tijd een replica van een Stormtrooper te bouwen. Om de duo?s te helpen, staan er levensechte Stormtroopers in de studio. Bij de tweede opdracht mogen de kandidaten hun eigen Star Wars-voertuig bouwen. Ze krijgen hiervoor tien uur de tijd.
Op het einde van deze aflevering valt nog nog één duo af. De kandidaten die vandaag opdracht 1 winnen, krijgen een belangrijk voordeel voor opdracht 2, de eliminatie-opdracht. Er staat dus heel wat op het spel. Welk duo sneuvelt net voor de eindstreep en moet vlak voor de finale het LEGO Masters-strijdtoneel verlaten?
Het is D-day voor de resterende duo's. In deze allesbeslissende finale wordt beslist wie naar huis mag met de titel van 'Lego Master 2021 '. De kandidaten krijgen voor de laatste opdracht maar liefst 28 uur de tijd om hun meest indrukwekkende bouwwerk te maken en laten hun onbegrensde fantasie de vrije loop.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.