Magnum P.I.

Magnum P.I.

Reboot van de gelijknamige serie uit de jaren 1980 met Jay Hernandez die in de voetsporen treedt van Tom Selleck als privédetective Thomas Magnum, inclusief Hawaïaanse shirtjes en rode Ferrari.

Afleveringen

3 afleveringen

1. The Passenger

Magnum en Higgins bekijken de voor- en nadelen van een relatie. Rick probeert een evenwicht te vinden tussen het vaderschap en de dagelijkse leiding van La Mariana. Katsumoto denkt na over zijn volgende zet.

2. The Breaking Point

Om een moord op te lossen moeten Magnum en Higgins undercover aan het werk gaan als redders. Jin Jeong behaalt het hoogste bod bij een veiling van een opslageenheid en roept vervolgens de hulp van Rick en TC in om een gestolen militaire medaille terug te vinden.

3. Number One with a Bullet

Katsumoto neemt een opdracht aan als bewakingsagent voor een populaire K-popster. Higgins en Rick komen in de problemen wanneer ze een vriend van Rick uit de nood proberen te helpen. De dood van Greene laat Magnum niet los en hij vermoedt dat er meer aan de hand is.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.