Magnum P.I.

Magnum P.I.

Reboot van de gelijknamige serie uit de jaren 1980 met Jay Hernandez die in de voetsporen treedt van Tom Selleck als privédetective Thomas Magnum, inclusief Hawaïaanse shirtjes en rode Ferrari.

Afleveringen

6 afleveringen

Magnum gaat samen met Katsumoto op zoek naar twee mannen die spoorloos verdwenen tijdens een familievakantie. Higgins en Kumu onderzoeken intussen de plotse dood van een hond. TC en Rick ontdekken dat Magnum aan het daten is, alleen weten ze niet met wie.

6. Dead RInger

Magnum en Higgins worden ingehuurd om een zekere Jack Hill te onderzoeken. Hij zou onder verdoving een moord hebben bekend. Katsumoto maakt zich op voor zijn hoorzitting. Rick en TC zijn er intussen zeker van: Magnum en Higgins zijn aan het daten. Ze delen hun vermoeden met Kumu.

7. Birthright

Magnum en Higgins onderzoeken de overval op een oudere man die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. TC probeert een trauma uit het verleden te verwerken.

8. Dark Skies

Magnum en Rick doen een onthutsende ontdekking in de zaak van kapitein Greene. Higgins en TC trekken naar Maui, waar een excentrieke miljardair hun hulp heeft ingeroepen omdat hij wordt lastiggevallen door een drone. Shammy helpt Kumu na een incident in La Mariana.
Magnum en Higgins worden ingehuurd door de verloofde van een overleden man die als verpleger werkzaam was in een psychiatrisch ziekenhuis. Officieel pleegde de man zelfmoord, maar zijn verloofde heeft haar twijfels. Higgins gaat undercover aan het werk in het ziekenhuis en dat blijkt niet zonder gevaar. Katsumoto en zijn zoon Dennis trekken naar het vasteland om er universiteiten te bezoeken.

10. Charlie Foxtrot

Nadat TC neergeschoten werd en vecht voor zijn leven, wordt Rick gegijzeld. Hij kan nog net een bericht naar Magnum sturen om hem te informeren over de huurlingen die de dood van Ahmad Hadid willen wreken. Juliette slaagt er vervolgens in om het brein achter de aanslag te identificeren als Nadine Amherst, ooit een handlanger van Hadid.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.