Make Belgium Great Again

Make Belgium Great Again

Frances Lefebure doet samen met een groep tv-makers een poging om van ons land een betere plek te maken.

Afleveringen

7 afleveringen

Frances Lefebure is helemaal terug! Samen met haar team roept ze alle Vlamingen op om van ons land een betere plek te maken. In de eerste aflevering wordt een grootschalige inzamelactie van klein elektro op poten gezet ten voordele van Rode Neuzen Dag en wordt er werk gemaakt van een bijzondere zoektocht.
In de tweede aflevering gaat Frances in heel het land aan de slag om de bijen te redden en wordt ze de grootste supporter van de liefde.
België hoort bij de 3 slechts presterende landen qua fietsdodelijkheid in Europa. In 2018 stierf er bijna elke week een fietser in ons verkeer en raakten elke dag 28 mensen gewond op de fiets. Een uitgelezen thema voor Frances en Make Belgium Great Again om mee aan de slag te gaan. In aflevering 3 gaan ze ook de strijd aan tegen sigarettenpeuken en doen ze een poging om de Belgen meer te doen lachen.
In de vierde aflevering van Make Belgium Great Again probeert Frances niet alleen de natie fysiek aan het bewegen te krijgen, ze wil ook zoveel mogelijk mensen overtuigen om aan vrijwilligerswerk te doen. Ook zijzelf werd door haar redactie blind gedropt op een rouwkamp voor jongeren.
In deze aflevering gaat Frances samen met Josje Huisman de strijd aan tegen Fast Fashion en gaat ze op zoek naar een verloren legermakker. En met enkele verregaande pogingen probeert Frances een gezin te overtuigen van het belang van rookmelders in hun huis, om daarna de rest van het land te overtuigen...
In de zesde aflevering van Make Belgium Great Again doet Frances een poging om de natie meer te doen lachen... en gaat ze op zoek naar pleeggezinnen. In Vlaanderen wachten momenteel 980 kinderen op een geschikt pleeggezin en zijn er nog altijd te weinig kandidaat-pleeggezinnen om elk kind een warme plek te bieden.
In de laatste aflevering van Make Belgium Great Again neemt Frances ons schoonheidsideaal onder de loep en zoekt ze uit waarom we zo vaak foto's met een filter over posten. De Indische stewardess Nidhi kan eindelijk Luc, haar redder in nood bij de aanslagen, persoonlijk bedanken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.