Making a Scene

Making a Scene

Een originele serie geboren uit James Franco's liefde voor films met een twist. Elke aflevering bevat Franco en een of meer collega-artiesten die klassieke televisieshows en filmscènes opnieuw maken, oude en cultklassiekers opnieuw bedenken door genres, personages en meer uit te wisselen.

Afleveringen

10 afleveringen

James Franco herhaalt zijn beruchte rol in Pineapple Express in de iconische gele jurk van Beyonce uit haar "Hold Up"-video rockt en maakt de perfecte mix.
James Franco vraagt zich af wat er gebeurt als Pablo Escobar bevriend raakt met Michael Jackson? Hé, het zou kunnen gebeuren. En als ze dat doen, is het een kruising tussen een klassieke MJ-muziekvideo en een duister broeierig misdaaddrama.
James Franco en zijn gezelschap combineren Madonna's "Like a Virgin" met stripheld Spiderman, wat ontstaat is een verward web van romantiek en lust. Soort van.
Wie wil Justin Bieber niet vermoorden? Niemand zo lijkt, althans in deze perfecte mashup van Bieber's "Boyfriend" en Pretty Little Liars. Brittany Furlan speelt een gastrol als mogelijke verdachte.
Onder leiding van James Franco brengt een liefdesvijfhoek de leden van 1Direction tot bloedige slagen in deze exotische mix van "What Makes You Beautiful" en Fight Club.
Gevestigd in een vervallen speelhal op een sombere promenade, mixen James Franco en zijn gezelschap de culthit Mr. Robot met Drake's iconische videostijl.
Wat als Edward Scissorhands meer knipte dan haar en struiken? James Franco beantwoordt die vraag terwijl hij Edwards Scissorhands combineert met "Baby Got Back" van Sir Mix A Lot.
Stranger Things staat op het punt een beetje vreemder te worden als James Franco ons wil laten zien hoe Lady Gaga ondersteboven zou feesten.
Harry Potter en zijn vrienden hebben een leuke tijd wanneer Voldetrump opduikt om hun plezier te bederven! Kijk hoe James Franco Kanye West's "Famous"-video mixt met de cast van Harry Potter.
In een speciale geanimeerde aflevering van Making A Scene wilden James Franco en zijn gezelschap Guns n Roses "Welcome to the Jungle" combineren met American Horror Story.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.