Mare of Easttown

Mare of Easttown

Een detective probeert in een klein stadje in Pennsylvania een moord te onderzoeken terwijl ze ook probeert te vermijden dat haar leven in elkaar stort.

Afleveringen

7 afleveringen

1. Miss Lady Hawk Herself

Detective Mare Sheehan blaast nieuw leven in een oude verdwijningszaak. Ondertussen smeedt ze een band met Richard, een nieuwkomer in de stad.

2. Fathers

Mare ondervraagt verdachten en verwelkomt detective Colin Zabel, die haar moet helpen, op koele wijze.

3. Enter Number Two

Nieuwe bewijzen leiden Mare en Zabel naar een verrassende verdachte. Ze krijgt ook advies van Richard over Carrie en ze draagt de gevolgen van haar pogingen om haar familie te beschermen.

4. Poor Sisyphus

Mare moet zich koest houden tijdens het onderzoek. Colin zet druk op een lokale priester. Een anoniem telefoontje zorgt voor hoop.

5. Illusions

Tijdens een therapiesessie legt Mare de strijd van haar familie met mentale problemen bloot. Lori probeert meer te weten te komen over de woedeuitbarsting van haar zoon.

6. Sore Must Be The Storm

Na haar heldhaftige reddingsactie, wordt Mare wakker in het ziekenhuis. Ze komt tot het pijnlijke besef dat haar vriend en collega overleden is. Eens ze uit het ziekenhuis is, gaat ze terug op onderzoek en komt ze tot een schokkende conclusie.

7. Sacrament

Seizoensfinale. Mare zit de hoofdverdachte op de hielen. Kan ze de moordenaar op tijd vatten of eindigt haar onderzoek in een tragedie?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.