The Sea Beyond

The Sea Beyond

Filippo komt uit Milaan, is rijk en een getalenteerd pianist. Carmine is Napolitaans en behoort tot een familie die deel uitmaakt van het 'systeem'. Filippo en Carmine delen een cel in het detentiecentrum voor minderjarigen in Napels; ze worden allebei beschuldigd van moord.

Afleveringen

12 afleveringen

Napels. Filippo Ferrari en Carmine Di Salvo hebben twee totaal verschillende achtergronden. Filippo komt uit Milaan, is rijk en een getalenteerd pianist. Carmine is een echte Napolitaan en behoort tot een familie die deel uitmaakt van het 'systeem', maar in tegenstelling tot zijn ouders wil hij eerlijk zijn kost verdienen. Het lot brengt de twee samen wanneer ze allebei beschuldigd worden van moord.
Ciro, de baas van de gedetineerden, biedt Filippo aan om hem te beschermen in ruil voor zijn diensten. Carmine wordt in elkaar geslagen door Pino, een van Ciro's handlangers. Ervan overtuigd dat de rechter op het punt staat hem op borgtocht vrij te laten, wijst Filippo de bescherming van Ciro af.
Naditza, een oude bekende in het detentiecentrum, heeft zich opnieuw laten arresteren. Ze probeert zo te ontsnappen aan haar familie die haar wil uithuwelijken aan een twintig jaar oudere neef.
In de vrouwenafdeling is Viola de baas, een ijskoud meisje dat een straf uitzit voor een gewelddadige moord. Naditza weigert zich te laten dicteren en komt in opstand. Directeur Paola wil starten met een nieuw project waarbij de jongens en meisjes samen recreatieve activiteiten doen.
Gemma, een meisje uit Rimini, wordt voortdurend mishandeld door haar vriend. Wanneer ook haar zus een slachtoffer van hem wordt, wil Gemma nog maar één ding: wraak. Ook Filippo denkt aan wraak. Hij kan het misbruik van Pino niet accepteren.
Carmine waarschuwt Filippo wanneer hij de bescherming van Ciro accepteert. Gemma arriveert op de meisjesafdeling en Viola grijpt meteen haar kans om haar te manipuleren.
Carmine weigert toe te geven aan de chantage van zijn familie en probeert de steun van zijn moeder te krijgen. De wetten van de camorra zijn echter duidelijk: wie wil leven, moet zelf doden.
Filippo besluit uit te voeren wat Ciro hem heeft opgedragen, maar bedenkt zich net voordat hij het detentiecentrum binnengaat. Geïntrigeerd door de verhalen over het geweld tussen Gemma en Fabio, moedigt Viola haar aan om contact op te nemen met haar vriend.
Filippo keert terug en vertelt Carmine wat er buiten het detentiecentrum is gebeurd. Hij biedt vervolgens zijn hulp aan om te voorkomen dat Ciro wraak neemt. Edoardo schrijft een gedicht dat geïnspireerd is op Teresa, waarmee hij hoopt te kunnen deelnemen aan een wedstrijd. Viola slaagt erin om Gemma te manipuleren.
Carmine zit in steeds nauwere schoentjes: hij zal Massimo moeten vermoorden, anders zal hij het zelf met zijn leven bekopen. En ook Nina en haar zoon zijn in gevaar. Naditza krijgt Filippo niet uit haar hoofd. Edoardo plaatst zich voor de finale van de gedichtenwedstrijd.
Massimo en Paola gaan wanhopig op zoek naar Carmine. Hun zoektocht leidt hen naar de haven, maar Carmine vlucht en voegt zich bij Nina aan boord van het schip. In het detentiecentrum doet Ciro intussen een ontdekking die grote gevolgen kan hebben voor Filippo.
Carmine keert terug naar het detentiecentrum en vervoegt Filippo in de isoleercel. Samen voelen ze zich onoverwinnelijk, maar Ciro is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.