The Sea Beyond

The Sea Beyond

Filippo komt uit Milaan, is rijk en een getalenteerd pianist. Carmine is Napolitaans en behoort tot een familie die deel uitmaakt van het "systeem". Filippo en Carmine delen een cel in het detentiecentrum voor minderjarigen in Napels; ze worden allebei beschuldigd van moord.

Afleveringen

12 afleveringen

Filippo en Carmine hebben twee totaal verschillende achtergronden. Filippo komt uit Milaan, is rijk en een getalenteerd pianist. Carmine is Napolitaans en behoort tot een familie die deel uitmaakt van het "systeem", in tegenstelling tot zijn familie heeft hij een eerlijke baan gekozen en droomt hij ervan kapper te worden. Het lot heeft echter andere ideeën. Filippo en Carmine delen een cel in het detentiecentrum voor minderjarigen in Napels; ze worden allebei beschuldigd van moord.
Ciro, de baas van de gedetineerden, heeft interesse in Filippo en biedt aan hem te beschermen in ruil voor zijn diensten. Carmine wordt op brute wijze in elkaar geslagen door Pino, een van Ciro's handlangers. Ervan overtuigd dat de rechter op het punt staat hem op borgtocht vrij te laten, wijst Filippo de bescherming van Ciro af.
Naditza, een oude bekende in het detentiecentrum heeft zich opnieuw laten arresteren. Ze probeert te ontsnappen aan haar familie die haar wil uithuwelijken aan een twintig jaar oudere neef.
In de vrouwenafdeling is Viola de leider, een ijskoud meisje die een straf uitzit voor een geweldadige moord. Naditza komt echter in opstand en wil de andere gevangenen bevrijden van Violas overheersing. Directeur Paola wil starten met een nieuw project waarin de jongens en meisjes recreatieve activiteiten delen.
Gemma, een meisje uit Rimini, wordt voortdurend mishandeld door haar vriend, wanneer haar zus het slachtoffer wordt wil Gemma wraak nemen. Ook Filippo denkt aan wraak, hij kan het misbruik van Pino niet accepteren.
Filippo accepteert de bescherming van Ciro. Carmine waarschuwt hem hiervoor. Gemma komt de meisjesafdeling binnen waar Viola meteen haar kans ziet Gemma te manipuleren.
Carmine is vastbesloten niet toe te geven aan de chantage van zijn familie en probeert de steun van zijn moeder te krijgen. De wetten van de Camorra zijn echter duidelijk; een man doden om in ruil daarvoor je eigen leven terug te krijgen.
Filippo doet wat Ciro hem heeft opgedragen, net voordat hij het detentiecentrum binnengaat, bedenkt hij zich. Geïntrigeerd door de verhalen over geweld tussen Gemma en Fabio, moedigt Viola de nieuwkomer aan contact op te nemen met haar vriend via een mobiele telefoon.
Filippo is net terug en vertelt Camine wat er buiten het detentiecentrum is gebeurd. Carmine biedt aan hem te helpen en zo te voorkomen dat Ciro wraak neemt.
Het plan van Carmine lijkt te werken. Ciro is ervan overtuigd dat Pino schuldig is en organiseert een vreselijke wraakactie. Naditza blijft aan Filippo denken.
Massimo en Paola zijn wanhopig op zoek naar Carmine, hun intuïtie leidt hen naar de haven. Carmine vlucht en voegt zich bij Nina aan boord van het schip.
Carmine is teruggekeerd naar het detentiecentrum en voegt zich bij Filippo, samen voelen ze zich onoverwinnelijk; samen tot het bittere eind,
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.