Matroesjka's

Matroesjka's

Een bende Belgische vrouwenhandelaars ronselt in Oost-Europa en Thailand meisjes om ze in België te laten werken als prostituees. De meesten komen terecht in de beruchte Antwerpse stripclub Studio 69.

Afleveringen

10 afleveringen

Na drie jaar worden de Antwerpse vrouwenhandelaars Ray Van Mechelen en Eddy Stoefs uit de gevangenis vrijgelaten. Ze ontdekken dat hun voormalige partner Jan Verplancke er met hun geld vandoor is.
Bob Sels krijgt in Antwerpen Oekraïense vrouwenhandelaars op bezoek. Hij wijst hun voorstel af. De volgende nacht wordt de Pussycat kort en klein geslagen en worden twee meisjes ontvoerd.
In Pattaya wordt de stripclub gesloten door de politie. De Gallaghers verdenken Jan Verplancke ervan meisjes te exporteren naar België. Ray Van Mechelen reist naar Kiev om er meisjes te rekruteren.
Waar is Ray Van Mechelen? Niemand heeft hem nog gezien in Thailand. Feit is wel dat Jan Verplancke en Eddy Stoefs halsoverkop zijn teruggekeerd naar Antwerpen.
Sveta is na een reis van drie dagen terug in Transnistrië. Thip en Pat zijn doodongelukkig. Ze willen zo snel mogelijk weg van de boerderij. Jan Verplancke reist naar Bulgarije.
Danny herstelt in het ziekenhuis van het bezoekje van de knokploeg van Morozov. Bob Sels beseft nu dat het de Oekraïense vrouwenhandelaar menens is.
Jan Verplancke en Tony Grooven keren zonder meisjes en zonder geld terug uit Bulgarije. Het geduld van Bob Sels is op. Hij geeft Verplancke een week de tijd om tien andere meisjes te vinden.
Jan Verplancke is terug uit Roemenië en levert Bob Sels een groep jonge maar zeer opstandige zigeunermeisjes. Esther wordt opgepakt door de zedenpolitie.
Jan Verplancke en Eddy Stoefs voelen er weinig voor om Danny te helpen met het lijk van Esther. Nu Inesa weet dat zij de moordenaars zijn van Ray Van Mechelen, hebben ze zelf meer dan zorgen genoeg.
Tony heeft de brandkast van Bob Sels leeggehaald en is met Nastya naar Tiraspol in Transdniestr gereisd. Sveta is allesbehalve blij met de komst van een lid van de bende Sels.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.