Met de Joris - De Weg naar Metejoor

Met de Joris - De Weg naar Metejoor

Deze docureeks vertelt hoe Joris Van Rossem Metejoor werd. Hoe hij zijn faalangst overwon en in 6 jaar tijd uitgroeide tot de populairste mannelijke artiest in Vlaanderen. Een uniek verhaal over groei en liefde voor muziek.

Afleveringen

4 afleveringen

Joris van Rossem groeit op in een muzikaal gezin. Ondanks grote faalangst doet hij op een dag auditie bij producer Hans Francken. Die blijkt op zoek naar een Nederlandstalige artiest. Samen bouwen ze aan een plan voor Metejoor.
Na 9 singles is het er erop of eronder voor Metejoor. De ontmoeting met producerduo The Companions zal alles veranderen. Ze verrassen Joris met een bijzondere versie van 1 op een miljoen en plots vallen al de puzzelstukken op zijn plaats.
Na 2 nr1 hits dendert de Metejoortrein door. Zijn optreden op Student Kick Off is een succes en de theatertour is in een mum van tijd uitverkocht. Bij toeval wordt 'Dit is wat mijn mama zei' een single en dan is er nog die avond van de Mia's.
Ze starten hun 1ste clubtour in Nederland. In Vlaanderen verandert alles wat Metejoor aanraakt in goud. Maar het succes brengt ook moeilijkere momenten met zich mee. Roddels verschijnen en hij kan de fans niet altijd meer tevredenstellen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.