Mike Judge Presents: Tales from the Tour Bus

Mike Judge Presents: Tales from the Tour Bus

Animatiereeks die enkele van de opvallendste figuren uit de Amerikaanse countrywereld belicht.

Afleveringen

8 afleveringen

Deze aflevering belicht Johnny Paycheck, wiens leven werd bepaald door drugs, alcohol en juridische problemen.
Maak kennis met Jerry Lee Lewis, die zichzelf graag The Killer noemde, vetes had met andere wereldsterren en heus schandaal veroorzaakte.
George Jones en Tammy Wynette werden het eerste power-koppel in de countrygeschiedenis. Ze leken perfect, maar achter de schermen was niet alles rozengeur en maneschijn.
Wapengeweld, vergiftiging, alcohol en bedrog deden het huwelijk van Jones en Wynette de das om. Maar hun muziek was voor de eeuwigheid.
Billy Joe Shaver had geen gemakkelijke jeugd, maar ondanks al zijn tegenslagen heeft hij het toch gemaakt in de countrywereld.
De opkomst van outlaw-countrymuziek en zijn geliefde rebel, Waylon Jennings. Hoe hij de dood meerdere malen bedroog en de countrywereld stormenderhand veroverde.
Het succes van Waylon Jennings, de raadselachtige 'man met de zwarte hoed', die zijn eigen weg ging en hielp de outlaw-beweging van de countrymuziek te creëren.
Het weinig bekende verhaal van singer-songwriter Blaze Foley, een regelbreker in de countrymuziek wiens leven en carrière tragisch werden beëindigd, maar niet voordat hij een hymne schreef voor alle leeftijden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.