Ja'Mie: Private School Girl

Ja'Mie: Private School Girl

Ja'mie King, schoolkapitein van Hillford Girls Grammar wil maar drie dingen: er "quiche" uitzien, de minder populaire klasgenoten onderdrukken en de knapste jongens van Kelton Boys Grammar voor haar winnen.

Afleveringen

6 afleveringen

Ja'mie King, schoolkapitein van Hillford Girls Grammar, wil maar drie dingen: er "quiche" uitzien, de minder populaire klasgenoten onderdrukken en de knapste jongens van Kelton Boys Grammar voor haar winnen.
Ja'Mie blinkt uit tijdens haar dansvoorstelling. Haar originele song, gebaseerd op het motto van de school, maakt van haar een echte ster. Diezelfde avond nodigt ze Mitchell uit, goed wetende dat jongens niet zijn toegelaten in Hillford Halls.
Ja'Mie nodigt een jongen uit de arme buurt uit om een maand bij haar te wonen. Ze neemt hem mee op sleeptouw, maar wanneer ze hem voorstelt aan Mitchell, loopt niet alles van een leien dakje.
Ja'Mie's wereld stort in wanneer ze hoort dat haar beste vriendin Madison optrekt met haar 'crush' Mitchell. Ze neemt een korte break van school en schakelt Cody en Kwami in om haar comeback voor te bereiden.
Ja'Mie keert na haar korte depressie volledig getransformeerd, terug naar school. Maar een gelekte video dreigt roet in het eten te gooien.
Ja'Mie weet dat het tijd is om afscheid te nemen van haar geliefde school, maar ze zal niet vertrekken zonder een big bang!
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.