Mr Inbetween

Mr Inbetween

Huurmoordenaar Ray Shoesmith probeert zo goed als hij kan zijn criminele activiteiten te combineren met zijn privéleven.

Afleveringen

9 afleveringen

1. Coulda Shoulda

Ray en Gary worden bestolen bij een wapendeal, maar Ray besluit wraak te nemen. Na een verkeersruzie wordt Ray gearresteerd.

2. Champ

Ray zit in de gevangenis, waar hij bevriend raakt met zijn celgenoot Adam. Intussen stuurt hij zijn vrienden af op de man die hij heeft aangereden, om hem te overtuigen de aanklacht te laten vallen.

3. All I Ever Wanted

Gary wil zijn ex bespioneren, maar komt vast te zitten op haar balkon. Hij vraagt Ray om hulp. Met Bill gaat het van kwaad naar erger. Hij heeft brand gesticht in zijn appartement.

4. Cut the Crap Princess

Brittany vindt Rays pistool. Gary vraagt Ray om iets uit zijn oude huis te halen, maar hij botst daar op Tatiana en haar nieuwe vriendin. Rafael huurt Ray in voor een nieuwe klus: het lichaam van een overleden junk doen verdwijnen.

5. Before I Went to War

Ray vertrouwt het nieuwe vriendje van Brittany niet en gaat met Gary naar het strand om het koppeltje te bespioneren. Gary stort zich op de pornobusiness. De uitbater van Rays fitness pleegt zelfmoord nadat hij was opgelicht en al zijn spaargeld had verloren.

6. Ray Who?

Ray en Gary gaan naar een schoolreünie, maar niemand van de aanwezigen kan zich Ray herinneren. De sfeer slaat om wanneer Gary wordt uitgelachen door een oude pestkop. Adrian geeft Brittany MDMA.

7. I'm Your Girl

Freddy's vriendin biedt Ray, die gewond is, hulp aan. Intussen probeert Ray een deal te sluiten met de gangsterbaas aan wie Freddy nog geld verschuldigd is. Ray maakt kennis met studente Zoe.

8. I'll See You Soon

Na hun passionele nacht samen vertrekken Ray en Zoe, maar onderweg rijden ze een kangoeroe aan en crashen met de auto. Ze krijgen hulp van een bejaard koppel, maar dan arriveert ook Rafael op de plaats van het ongeluk.

9. I'm Not Leaving

Ray besluit zijn huis te verkopen. Hij neemt Brittany voor de eerste keer mee naar Bill. Freddy vraagt Ray om Alex, die opnieuw is opgedoken, te zoeken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.