OnlyFans, de Naakte Vlaamse Waarheid

OnlyFans, de Naakte Vlaamse Waarheid

De documentaire reeks "OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid" geeft in 4 delen een inkijk in de niet zo tepelschuwe wereld van het fenomeen OnlyFans.

Afleveringen

4 afleveringen

Realityster Jamecia is bekend van o.a. Ex On the Beach en is nog niet heel lang geleden gestart met haar OnlyFans-pagina. We maken ook kennis met het koppel Aaron & Jonie wiens leven in teken staat van OnlyFans.
We maken kennis met studente boekhouding Zoé. Ze woont nog thuis en wordt door haar ouders volledig gesteund in haar droom om door te breken als bekend naaktmodel. Haar moeder fungeert zelf regelmatig als fotograaf.
Voor realityster Megan staat vandaag haar eerste fotoshoot voor OnlyFans op het programma en daarvoor heeft ze nog nieuwe lingerie nodig, maar of het lang zal duren voor die uitgaat is nog maar de vraag...
De zaken gaan goed voor Jamecia. Toch komt een job in de erotische sector ook met een keerzijde van de medaille. Ze krijgt regelmatig te maken met haat en het leaken van content.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.