Ontvoerd

Ontvoerd

John van den Heuvel trekt de grens over op zoek naar kinderen die door één van beide ouders naar het buitenland werden meegenomen.

Afleveringen

4 afleveringen

Ivan lijkt alles goed voor elkaar te hebben. Hij heeft een goede baan, een lieve vriendin uit Zweden en een dochtertje van drie jaar oud. Maar dan wordt er op een avond bij het gezin aangebeld door de politie en worden Jessica en dochtertje Norah door hen meegenomen. Maar niets is wat het lijk, want niet veel later blijkt dat Jessica hun dochtertje ontvoerd heeft naar Zweden.
Olaf is dolgelukkig met zijn Colombiaanse vrouw en zoontje Maxi, maar na verloop van tijd blijkt de grote liefde van Olaf een dubbelleven te leiden. Wanneer hij haar confronteert met zijn bevindingen, vlucht ze met Maxi naar Colombia. Sindsdien heeft Olaf zijn zoontje niet meer gezien.
John schiet de radeloze Gijs te hulp. Zijn zoon Sebastijaan verblijft al jaren in het buitenland en zijn ex Jacqueline, de moeder van Gijs, boycot iedere poging die hij onderneemt om contact te hebben met zijn zoon. John en Gijs reizen af naar Oostenrijk, waar het tot een confrontatie komt tussen de voormalige geliefden.
De vier kinderen van Kawa Al-Bayani verblijven na een eerdere ontvoering door hun moeder Debra eindelijk weer bij hem in Zwolle. Tot ze in januari 2023 opnieuw toeslaat. Debra ontvoert de kinderen voor een tweede keer naar Polen. Nederland vraagt Polen om uitlevering van de moeder en teruggeleiding van de kinderen, maar er gebeurt niets.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.