Over Winnaars

Over Winnaars

Koen Wauters verrast mensen die door een ziekte of ongeval een fysieke beperking opliepen met een uniek voorstel. Hij helpt hen om plannen of ambities die ze door hun beperking hebben opgeboren, tóch waar te maken. Als buddy of coach helpt Koen hen om boven zichzelf uit te stijgen.

Afleveringen

4 afleveringen

Koen maakt kennis met politie-inspecteur Pieter, die bij een ongeval een kogel in de rug kreeg. Die kogel zit nog steeds in zijn ruggenmerg. Vlak voor zijn ongeval stond Pieter op het punt om te gaan paragliden. Koen neemt hem mee naar het Franse Annecy, waar hij hem zonder enige motorische hulp van een 1,5 km hoge col zal duwen.
Kathy werd op 24-jarige leeftijd getroffen door een beroerte die haar volledige rechterkant verlamde. Ze moest alles opnieuw aanleren, maar vocht zich via een lange revalidatie een weg terug. Alleen haar grote droom om in Canada tussen de walvissen te gaan kajakken, moest ze opbergen. Dat is echter buiten Koen Wauters gerekend. Hij toont haar dat niets onmogelijk is.
Esmee klautert stilaan recht na een bijzonder moeilijke periode. Ze lijdt aan anorexia en terugkerende depressies en overleefde in 2013 een zelfmoordpoging. Daar draagt ze nog steeds de zware fysieke gevolgen van. Maar Esmee vecht terug en is vastberaden haar leven weer op de rails te krijgen. Ooit deelnemen aan een obstakelrun is één van haar dromen, maar lopen kost haar de grootste moeite.
Koen nodigt voor het eerst niet één, maar twee overwinnaars uit voor de uitdaging van hun leven. Xander en zijn beste vriendin Lena worstelen nog elke dag met de fysieke gevolgen van een auto-ongeval. Lena bleef met chronische pijn achter, Xander is volledig verlamd en zit in een rolstoel. Vlak voor hun ongeluk sloten de twee een pact om ooit samen de Chinese Muur af te stappen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.