Perry Mason

Perry Mason

Los Angeles, 1932. Een verontrustende ontvoering van een baby bezorgt advocaat en speurneus Perry Mason de zaak van zijn leven.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Chapter One

Los Angeles, 1931. Een verontrustende ontvoering van een baby bezorgt advocaat en speurneus Perry Mason de zaak van zijn leven.

2. Chapter Two

De Dodsons krijgen de steun van de flamboyante Evangelische prediker Sister Alice. Mason krijgt een schokkende bekentenis te horen van Baggerly.

3. Chapter Three

Mason en Strickland krijgen toegang tot bewijsmateriaal. Later probeert hij informatie te verkrijgen van Drake.

4. Chapter Four

De moeder van Sister Alice eist dat haar dochter terugkomt op haar beweringen over baby Charlie. Mason en Strickland zoeken steun bij Virgil.

5. Chapter Five

Mason en Della trekken naar het noorden en Strickland maakt jacht op de sergeant die Dodson-zaak behandelde. Mason brengt ook een bezoekje aan zijn ex en zoon.

6. Chapter Six

De rechtszaak van Emily begint en een getuigenis zorgt al snel voor sensatie. Della en Strickland onderzoeken ondertussen een verband tussen detective Ennis en de kidnappers van Charlie.

7. Chapter Seven

Mason richt zijn pijlen op Herman Baggerly om een verband tussen de schulden van Radiant Assembly en het losgeld voor Charlie bloot te leggen.

8. Chapter Eight

Seizoensfinale. Het team ontvangt kritiek van Hamilton Burger en Della probeert druk te leggen op Mason terwijl het laatste hoofdstuk van de rechtszaak begint.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.