We Own This City

We Own This City

Baltimore, 2015. Er barsten rellen los in de stad. De inwoners eisen gerechtigheid voor Freddie Gray, een 25-jarige zwarte man die onder verdachte omstandigheden is overleden terwijl hij in hechtenis zat.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Part One

Momodu Gondo bevindt zich in een verhoor. Een detective in een nabijgelegen county traceert een reeks van overdoses naar Baltimore.

2. Part Two

Jenkins leert enkele harde waarheden over het politievak als nieuwe agent. Rayam vertelt meer over GTTF. Suiter wordt op een nieuwe moordzaak gezet.

3. Part Three

Hersl wordt op de GTTF gezet, ook al stromen de klachten binnen. Jensen houdt de telefoontjes van Gondo in het oog. Jenkins neemt Suiter mee op sleeptouw.

4. Part Four

Jenkins draait door nadat een auto-achtervolging geen drugs oplevert. Steele confronteert Davis. De stad wordt opgeschrikt door de protesten tegen Freddie Gray.

5. Part Five

Jensen, Sieracki en advocaat Leo Wise bereiden zich voor om de GTTF-agenten aan te klagen. Suiter voelt het wantrouwen van de gemeenschap en voelt dat zijn verleden op hem afkomt. Steele en Davis zoeken steun bij de nieuwe burgemeester.

6. Part Six

Suiter is bezorgd over zijn dagvaarding. Jenkins misdaden komen aan het licht. Davis strijdt voor financiering voor een decreet. Steele vraagt zich af of het systeem hervormd kan worden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.