Playground

Playground

Om de moord op haar ouders te wreken, schrijft de 15-jarige Amy zich in op een school om opgeleid te worden tot professionele moordenaar. Zal ze haar plaats kunnen vinden tussen de professoren, klasgenoten en een intimiderende directeur met de bijnaam "De Vader"?

Afleveringen

10 afleveringen

Vier gangsters bezoeken een armoedig appartement in Brooklyn om een klus uit te voeren en worden begroet door een 15-jarig meisje genaamd Amy. Als ze doorhebben dat er geen dreiging is, proberen de boeven wat tijd te kopen en te wachten tot hun doelwit uit zijn schuilplaats komt. Maar is Amy zo onschuldig als ze eruitziet?
Een kijkje in het verleden van Amy onthult een moeilijke opvoeding in het pleegzorgsysteem en hoe ze over de Playground te weten kwam. Terug in het heden, nadat ze met succes het toelatingsexamen heeft afgelegd, moet Amy zich aanpassen aan het slopende trainingsprogramma van de school... En aan het temperament van haar klasgenoten.
Nadat ze midden in de nacht door gemaskerde mannen is ontvoerd, wordt Amy wakker op een mysterieuze locatie. Aanwijzingen wijzen naar een uitweg, maar tijd is van essentieel belang. Amy zal zich al haar training moeten herinneren om haar eindexamen te halen, want op de Playground hebben tests ernstige gevolgen en ranglijsten zijn een zaak van leven en dood.
Na het verlies van een klasgenoot proberen de studenten zich te hergroeperen. Terwijl ze omgaan met de emotionele nasleep, wordt Amy geselecteerd voor een speciale missie. Voor het eerst buiten de deur moet Amy informatie zien te verkrijgen van een districtsprocureur. In eerste instantie lijkt ze de situatie onder controle te hebben, maar al snel keren de kansen.
De spanningen met Dane over de dood van Ethan blijven stijgen en maken het leven op de Playground moeilijk voor Amy. Nadat een aandenken uit haar verleden een verdrongen herinnering oproept, probeert Amy de waarheid te achterhalen over de dood van haar ouders, ongeacht de risico's. Zal hij haar overtreding door de vingers zien, wanneer ze door het kantoor van de Vader snuffelt?
Terwijl Laurence en de Vader op een missie zijn om de mol te vinden die informatie lekt over de roekeloze activiteiten van de Playground, bedenkt Hannah een plan om in te breken in het kantoor van de Vader en meer te weten te komen over haar eigen verleden. Ondertussen is Dane op zijn eigen mysterieuze reis. Ze beseffen niet dat er buiten de muren van de Playground een veel groter gevaar dreigt.
De Playground wordt aangevallen. Een groep mannen heeft zich op het schoolterrein geïnfiltreerd met een duidelijke missie: de kinderen levend meenemen, de rest doden. Nog steeds in haar cel vindt Amy een onwaarschijnlijke bondgenoot in Hannah, en een van de studenten, Aaron, heeft eindelijk iets te zeggen. Samen zullen Amy en haar klasgenoten moeten terugvechten en hun training zal op dodelijke wijze worden getest.
Terug op de Playground neemt de Vader extreme maatregelen om de verblijfplaats van Hannah te achterhalen. Nadat ze het schuiladres van de ontvoerder hebben gevonden, vraagt de Vader aan Amy om te helpen bij de reddingsmissie. Samen ontdekken ze meer over wie er achter de aanval op de school zit, en Amy doet een verrassende ontdekking over de Vader.
De studenten rouwen om hun gevallen kameraden. Terwijl de dreiging van overheidsingrijpen in de rogue-operatie van de Courtyard toeneemt, beginnen Hannah en Amy een band te krijgen. De verraders maken zich bekend en de studenten vechten nog een keer voor hun leven.
Vriend of vijand? Terwijl maskers vallen en geheimen worden onthuld, komt Amy oog in oog te staan met de Vader, en de waarheid over haar verleden. Hannah komt in het midden van hun confrontatie terecht. Wie zal ze geloven? Wie zal er levend uitkomen? En nog belangrijker, wie is precies Dawn?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.