Popquiz

Popquiz

In 'Popquiz' strijden muziekliefhebbers in duo's tegen elkaar voor de titel van Popquiz-kampioen en een jaar gratis concerten. Quizmaster van dienst is Matthijs van Nieuwkerk.

Afleveringen

10 afleveringen

Veertien duo's strijden voor de titel van Popquiz-kampioen. Het winnende duo ontvangt een jaar lang kaartjes voor alle concerten in het hele land. De duo's worden vandaag bijgestaan door Bab Buelens en Peeters. Matthijs is grote fan van Peeters, was aanwezig bij zijn concertreeks in de Lotto Arena en haalde er zelfs inspiratie voor zijn show 'Matthijs Gaat Door'.
Twee duo's van onbekende muziekliefhebbers nemen het tegen elkaar op. De beste teams schoppen het tot in de finale, om daar te strijden voor de titel van 'Popquiz'-kampioen en een mooie prijs. Met vandaag: Christoff en Danira Boukhriss Terkessidis.
Twee duo's van onbekende muziekliefhebbers nemen het tegen elkaar op. De beste teams schoppen het tot in de finale, om daar te strijden voor de titel van 'Popquiz'-kampioen en een mooie prijs.
De deelnemende duo's van vandaag worden bijgestaan door Pedro Elias en Steven Van Herreweghe. De kandidaten strijden voor de titel van Popquiz-kampioen, met als prijs een jaar lang gratis tickets voor alle concerten en festivals in het hele land. Zodra dit opnieuw mogelijk is, uiteraard.
De deelnemende duo's van vandaag worden bijgestaan door Jennifer Heylen en Sven De Leijer. De kandidaten strijden voor de titel van Popquiz-kampioen, met als prijs een jaar lang gratis tickets voor alle concerten en festivals in het hele land. Zodra dit opnieuw mogelijk is, uiteraard.
Twee duo's van onbekende muziekliefhebbers nemen het tegen elkaar op. De beste teams schoppen het tot in de finale, om daar te strijden voor de titel van 'Popquiz'-kampioen en een mooie prijs. De deelnemende duo’s worden bijgestaan door Siska Schoeters en Hakim Chatar.
Deelnemers Renée (27) & Yo-Mara (35), twee vriendinnen uit Lokeren, en vader en dochter Luc (50) & Elise (21) uit Zottegem worden vandaag bijgestaan door Evi Hanssen en Adriaan Van den Hoof.
Eerste halve finale waarin Matthijs van Nieuwkerk wordt bijgestaan door presentatrice-actrice Olga Leyers en Rik Verheye, acteur, callboy en hevige Club Brugge-supporter. De eerste halve finalisten zijn doctoraatsstudenten Ben (26) en Sarah (28) uit Gent. Zij nemen het op tegen vriendinnen Laura (28, Kapelle-op-den-Bos) en Joyce (30, Kampenhout).
Tweede halve finale waarin Matthijs van Nieuwkerk wordt bijgestaan door Natalia, volgens de presentator de beste soulzangeres van het land, en Lennert Coorevits, zanger, gitarist, songwriter, winnaar van Rock Rally en MIA, én de helft van het electropopduo Compact Disk Dummies. Vriendinnen Renée (27) en Yo-Mara (35) nemen het op tegen jeugdvrienden Hendrik (37) en Nelles (37).
Welk duo beschikt over de meeste popkennis, kan het best Wonderwall, Blurred Lines en Super Medley raden en wint deze finale? De inzet is groot, want de winnaar krijgt tickets met de beste plaatsen voor alle concerten en festivals in het hele land, een jaar lang, uitverkocht of niet. De teams worden bijgestaan door allesweter Ella Leyers en actrice en presentatrice Bab Buelens.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.