Random Acts of Flyness

Random Acts of Flyness

Eigenzinnige show van kunstenaar Terence Nance met een mix van documentaires, muzikale performances, surrealistisch melodrama en animatie.

Afleveringen

6 afleveringen

Terence Nance introduceert zijn nieuwe late-night serie voordat hij wordt aangehouden door de NYPD. Segmenten zijn onder andere: "Everybody Dies!", een show gepresenteerd door "Ripa the Reaper", seks in de zwarte gemeenschap, en meer.

2. Two Piece and a Biscuit

Een videogame wordt gebruikt om een leger zwarte vrouwen te trainen zichzelf te verdedigen. Genderdiverse proefpersonen praten over de performance van gender. Een wijze oom probeert zijn neefjes te leren hoe ze niet griezelig moeten zijn.

3. They Got Some Shit That'll Blow Out Our Back

Een afro gaat naar de gevangenis voor "slechtheid", een familie rouwt om een geruchtmakend geval van politiegeweld en deelnemers aan de spelshow "Hotep Squares" worden gevraagd of het Tweede Amendement van toepassing is op zwarte mensen.

4. Items Outside the Shelter But Within Reach

Het programma van deze week behandelt een aantal hangpunten uit vorige en toekomstige afleveringen, waaronder de perfecte verontschuldiging, een zeer competitief schoppenspel en de nieuwste zakelijke onderneming van een beroemdheid.

5. I Tried to Tell My Therapist About My Dreams

Een jonge Martin Luther King, Jr. ontwaakt uit een droom. Een filmster met writer's block vindt inspiratie in Afrika en stuit op de duivel in haar binnenste.

6. They Won't Go When I Go

Een vrouw blijft te lang wakker. Een serveerster probeert haar bewustzijn te uploaden naar de cloud. Najja haar jaloezie komt weer naar boven. Stephanie Dinkins beschrijft haar ontmoetingen met een gesimuleerde zwarte vrouw.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.