Sally4Ever

Sally4Ever

Sally leidt al tien jaar een saai leven met David. Wanneer hij haar ten huwelijk vraagt, beleeft ze een crisis en begeeft ze zich op een wilde tocht met de uitbundige, sexy Emma.

Afleveringen

7 afleveringen

1. Aflevering 1

Sally leidt een comfortabel maar verpletterend saai leven met haar partner van 10 jaar, David. Wanneer David een slecht getimede en zwak uitgevoerde poging tot een voorstel doet, veroorzaakt dat een persoonlijke crisis bij haar.

2. Aflevering 2

Emma en Sally zijn officieel een item. Soort van. Het is Sally's verjaardag en haar ouders komen eten, maar Sally weet niet goed hoe ze het onderwerp Emma moet aankaarten bij haar oprechte, kerkgaande moeder en vader. Emma - veel minder.

3. Aflevering 3

Sally's bedrijf lanceert een campagne om eieren sexy te maken. Naarmate Emma veeleisender wordt, begint Sally's prestatie op het werk eronder te lijden. Het koppel wordt uitgenodigd voor een diner door oude vrienden met onverwachte resultaten.

4. Aflevering 4

Sally woont de begrafenis van Davids vader bij. Eleanor beschuldigt Sally van flirten met onlangs gescheiden collega Nigel. Emma krijgt een kleine rol in Dan's film, maar het gaat slecht op de set totdat ze Dan een goed voorstel doet.

5. Aflevering 5

Sally heeft problemen met haar baas Deborah. David ontmoet Sally om haar te vertellen dat hij een nieuw iemand heeft gevonden. Een sessie met hun therapeut brengt Sally en Emma ertoe enkele belangrijke beslissingen te nemen.

6. Aflevering 6

Het is de jaarlijkse 'wegdag' voor Sally's marketingafdeling. Emma wil niet dat Sally gaat, maar ze voegt zich bij haar team in het hotel, waar Deborah uitlegt dat zij en Sally een kamer zullen moeten delen.

7. Aflevering 7

Sally en Emma arriveren voor hun huwelijksreis in een luxueus Schots hotel. Sally wordt ziek en denkt dat ze voedselvergiftiging heeft, maar in feite is ze zwanger. 8 maanden later komen Sally en Emma Nigel en zijn nieuwe vriendin tegen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.