Sergio Over De Grens

Sergio Over De Grens

Sergio Herman neemt bekende gezichten mee op een culinaire reis naar de lekkerste uithoeken van Europa en ver daarbuiten, op zoek naar inspirerende verhalen en unieke ingrediënten.

Afleveringen

8 afleveringen

Sergio Herman reist met Jeroen Meus naar Kroatië. Ze gaan er op zoek naar de beste producten uit de zee en op het land. Tijdens hun ontdekkingstocht komen ze zichzelf voortdurend tegen. Zo vertelt Jeroen openhartig over zijn gezin, de ziekte van zijn broer en over de sluiting van één van zijn restaurants. Beginnen doen Sergio en Jeroen in Drnis, waar ze proeven van twee eeuwenoude specialiteiten.
Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten en smaken. Elke reis neemt hij een bekende gast mee. Vandaag reist hij met Kürt Rogiers naar Marokko. Ze zoeken er ook het avontuur op wanneer ze offroad gaan rijden in de woestijn
Sergio Herman trekt met Regi Penxten op culinaire pelgrimstocht langs de Camino del Norte in het noorden van Spanje. Hun avontuur start in Bilbao, aan de voet van het Guggenheimmuseum. Van daaruit gaat het richting San Sebastian, over de prachtige Picos de Europa en eindigen doen ze in Santiago de Compostela.
Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee die net zo gepassioneerd in het leven staat als hij. Vandaag trekt hij met Axel Daeseleire naar de Faeröer.
Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee die net zo gepassioneerd in het leven staat als hij. Vandaag trekt hij met Ella Leyers naar Lapland.
Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee. Vandaag trekt hij met Wim Lybaert naar Nederland.
Actrice Anna Drijver werd in Vlaanderen bekend door haar rol in de serie 'Undercover'. Ze is gepassioneerd door gezond leven, eet vegetarisch en wil bovenal proeven, ontdekken en genieten. Anna is dus de ideale reisgezel om samen met Sergio te gaan eilandhoppen in Griekenland. Doorheen de trip vertelt Anna over haar bijzondere jeugd.
Vandaag nodigt Sergio de gasten, waarmee hij op culinaire roadtrip is geweest, uit in Zeeland. Hij schotelt hen een nieuw zevengangenmenu voor, waarin elke gang een bestemming of land vertegenwoordigt. Terwijl ze samen terugblikken op hun culinaire ervaringen, de wildste avonturen en hun leukste herinneringen worden ze omver geblazen door Sergio's interpretatie van de lokale gerechten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.