De Tien Om Te Zien

De Tien Om Te Zien

Afleveringen

6 afleveringen

In de jaren negentig was Studio Manhattan de belangrijkste muziektempel van Vlaanderen. Tien jaar lang bracht 'Tien om te zien' Vlaamse en internationale sterren naar Leuven om er te zingen over de meest uiteenlopende thema's. Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de tien memorabelste liefdesverklaringen om te zien.
In 'Tien om te zien' zongen Vlaamse en internationale artiesten over de meest uiteenlopende thema's. Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de memorabelste blijde boodschappen. Petra bracht een choreo in gebarentaal, de telefoon huilde mee met Danny Fabry & Silvy Melody, Bart Kaëll gooide het op de fax en Jo Vally ontwikkelde een soort morsecode.
Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de tien memorabelste wereldverbeteraars. Dana Winner, ofwel de patrones van de zingende frituristen, bracht haar engelenkoor mee om haar vredesboodschap kracht bij te zetten. Get Ready! zong voor een verenigd Europa, wapperend met de Britse vlag. Vredesduif Liliane Saint Pierre vuurde al haar liefde af.
De coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de tien memorabelste dansplaten. Sandra Kim en haar dansers trakteren ons op een choreografische inleiding tot de meetkunde. Hun hoekige dansmoves hielden hun vierkant kapsel in de plooi. Serge, de vaste danser van X-Session, verheft struikelen op de dansvloer tot een ware kunstvorm.
Sam Gooris licht toe wie zijn Marijke was, Ricky Martin was nog helemaal in de ban van Maria en ook Eddy Wally bracht een lofzang aan Maria, maar dan die van de pizzeria. Luc De Vos vroeg Anja om de laatste dans, die zij hem gewillig kwam schenken. En Hugo Matthysen bracht een ode aan zijn Toyota Carina. En dat is geen Japanse schone, maar een lelijke Japanse auto.
Gina G kon niet komen, maar Conny Fabry kon dat wel. De jongens van Get Ready! brachten een visuele ode aan Queen en waaghals Sandra Kim voelde zich 'the queen of the world' aan boord van de Titanic. En naast het wondermooie 'Wrap Your Arms Around Me' van Agnetha Fältskog, smeekte ook het jurkje van Wendy Van Wanten erom om gecoverd te worden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.