Sex and the City

Sex and the City

Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes zijn elk op hun manier bevangen door de liefde.

12 afleveringen

1. Sex and the City

Carrie Bradshaw, sekscolumniste, behandelt iedere week een nieuw seksueel dilemma. Deze week onderzoekt ze of vrouwen seks kunnen hebben "als een man", zonder gevoelens, zonder verbintenissen? Ze test het uit op haar ex Kurt Harrington.

2. Models & Mortals

Modellen, de vijand van elke normale vrouw en Manhattan loopt er vol van. Wanneer Miranda's date enkel op modellen uit blijkt te zijn, gaan de vrouwen dieper in op het probleem. Wat hebben modellen dat zij niet hebben?

3. Bay of Married Pigs

Bestaat er zoiets als een geheime club van de getrouwde koppels? Wanneer Carrie zich in een relatie met een trouw-gezinde man bevindt, voelt ze zich plots welkom tussen de gehuwden. Miranda doet zich lesbisch voor om hogerop te klimmen.

4. Valley of the Twenty-Something Guys

Nu Mr. Big haar heeft laten zitten, opteert Carrie voor the next-best thing, een welwillende twintiger. Kussen kan Sam als de beste, maar wat ziet hij in Carrie? Dit vraagstuk is echter niets vergeleken met het probleem van Charlotte.

5. The Power of Female Sex

Wanneer Carrie een rijke Franse architect ontmoet, lijkt dit de perfecte one-night stand te worden. Tot ze een envelop vol cash krijgt voor bewezen diensten. Ook Charlotte voelt zich bevuild nadat ze haar vagina liet portretteren.

6. Secret Sex

Carrie's date met Mr. Big begint in de slaapkamer. Om hun na-de-seks honger te stillen, begeven ze zich naar Fang Wah. Wanneer Big haar trakteert, realiseert Carrie zich dat Wah bekend staat als meeting room voor beschamende seks dates.

7. The Monogamists

Is monogamie een voorbijgestreefd ideaal? Wanneer Carrie ontdekt dat Big nog steeds date, realiseert ze zich hoezeer ze zich heeft laten meeslepen. Samantha kiest voor monogamie en Charlotte weigert haar liefde een blow job te geven.

8. Three's a Crowd

Wanneer Charlotte het voorstel tot een triootje krijgt, weet ze niet goed of persoon drie wel in haar bed past. Samantha opteert voor het bed van Ken, tot zijn vrouw er mee in wil duiken. Carrie is gelukkig met haar ene grote liefde, Mr. Big.

9. The Turtle & the Hare

Een trouwfeest zet Carrie aan het denken over de drijfveren achter het huwelijk. Voor één keer is Charlotte niet voor romantiek te vinden. Zij zegt het huwelijk gewillig vaarwel nadat Miranda haar kennis liet maken met The Bunny, een vibrator.

10. The Baby Shower

De babyborrel, een hel voor single vrouwen. Ze zijn allemaal uitgenodigd op die van Laney Berlin, een kennis met een flair voor publiek borstvertoon. Niet klaar voor een eigen nageslacht, vreest Carrie het ergste wanneer haar regels uitblijven.

11. The Drought

Carrie vreest dat het haar ongecontroleerde wind in bed is die haar seksleven met Bing op een laag pitje heeft gezet. Samantha geeft seks op voor tantrisch verlangen en Charlotte probeert Dr. Prozac te overwinnen met een hand job.

12. Oh Come, All Ye Faithful

De date van Miranda kruipt met schuldgevoel steevast direct na de act onder de douche. Samantha voelt zich dan weer schuldig over het niet voelen van haar nieuwe liefde zijn te kleine penis.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.