Minx

Minx

In de jaren '70 in Los Angeles bundelt een jonge feminist de krachten met een goedkope uitgever om het eerste erotische magazine voor vrouwen uit te brengen.

Afleveringen

10 afleveringen

Na een noodlottige ontmoeting met de goedkope uitgever Doug Renetti krijgt de zelfverklaarde feministe Joyce Prigger eindelijk de kans om het tijdschrift van haar dromen te maken, met één enorm addertje onder het gras.
Doug maakt zijn gebruikelijke adverteerders het hof, terwijl Joyce op zoek gaat naar meer conventionele bedrijven om zaken mee te doen. Bambi probeert haar pas ontdekte feminisme in een nieuwe rol tot uiting te brengen.
De komst van een nieuwe lokale politicus verstoort Bottom Dollars financiële situatie. Wanneer haar sponsors zich op het laatste moment terugtrekken, worstelt Joyce om Minx te vullen met artikels die voldoen aan haar belachelijk hoge eisen.
Terwijl Doug en Tina zich bezighouden met de financiële problemen van Bottom Dollar, helpt Joyce een sexy coverboy met de voorbereidingen voor de eerste persconferentie van Minx.
Terwijl Doug en Joyce proberen de maffia tevreden te stellen, worstelt het Minx-team om aan de veel te ambitieuze visie van hun leider te voldoen.
Om de verkoop van Minx te stimuleren, verspreiden Bambi en Shelly de boodschap onder plaatselijke huisvrouwen, terwijl Joyce en Glenn per ongeluk voor chaos zorgen op een plaatselijke campus.
Terwijl Doug het succes van Minx viert, klaagt Joyce over haar nieuwe status als beroemdheid. Raadsvrouw Westbury verdubbelt haar pogingen om Bottom Dollar ten val te brengen en Richie betreedt met tegenzin de kunstwereld van LA.
Joyce geniet van de spotlights als gast in een iconische talkshow terwijl ze vecht tegen herinneringen aan haar tijd in New York. Doug probeert Minx te versieren. Thuis ontdekken Bambi en Richie Tina's geheim.
Terwijl Joyce het rustig aan probeert te doen in New York, worden de dingen steeds moeilijker voor Doug bij Bottom Dollar. Bambi helpt Shelly om haar eigen seksualiteit te ontdekken.
Heel de Valley lijkt zich te keren tegen Bottom Dollar. De toekomst van Minx wordt bedreigd door een protest voor mannenrechten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.