Spartacus Run

Spartacus Run

Bekende Vlamingen gaan tot het uiterste om het spectaculaire maar loodzware Spartacus Run-parcours te overwinnen met maar één doel voor ogen: de snelste zijn.

Afleveringen

24 afleveringen

Zangeres Laura Tesoro bijt de spits af! Bekijk hier haar integrale 'Spartacus Run'.
Bekijk in deze aflevering de volledige 'Spartacus Run' van zangeres Lindsay De Bolle.
Q-Music DJ Sean Dhondt geeft het beste van zichzelf in zijn 'Spartacus Run'.
Bekijk hier de integrale 'Spartacus Run' van zanger en acteur Ian Thomas!
Kan Francesco Planckaert de familienaam alle eer aandoen? Bekijk zijn volledige 'Spartacus Run'.
Schuilt er in Planckaert-schoonzoon Christopher Timmerman een begenadigde loper? Ontdek het in deze aflevering!
Politieker Sammy Mahdi geeft in deze aflevering het beste van zichzelf.
In deze aflevering ruilt politieker Ben Weyts het maatpaak in voor een sportoutfit. Bekijk zijn integrale 'Spartacus Run'.
Romeo Davy Gilles betreedt het strijdtoneel. Normaal zingt hij de longen uit zijn lijf, maar kan hij ook de longen uit zijn lijf lopen, sleuren, klauteren en springen?
Breit Romeo Gunther Levi de obstakels aan elkaar als waren ze songs in een medley? Ontdek het in zijn integrale 'Spartacus Run'.
Q-dj Vincent Fierens gaat helemaal in het rood. Bekijk hier zijn integrale 'Spartacus Run'.
Op de radio is Q-dj Maarten Vancoillie een heuse wervelwind. Maakt hij deze reputatie ook waar tijdens zijn 'Spartacus Run'? Ontdek het in deze aflevering.
Model en actrice Lauren Versnick begeeft zich op onbekend terrein. Lukt het haar zonder kleerscheuren de finish te halen? Kijk hier naar haar volledige run.
Maakt Average Rob zijn naam helemaal waar? Of ontpopt hij zich tot een echter kanjer met een stevige portie competitiedrang?
Onder het vel van muzikant Tourist LeMC lijkt een rasechte atleet schuil te gaan. Bekijk hier de afzonderlijke run van de Troubadour.
De Beer van Brecht, ex-judoka Dirk Van Tichelt, is al even op sportpensioen. Lukt het hem om op karakter en spierkracht een goede prestatie neer te zetten? Bekijk zijn integrale 'Spartacus Run'.
Ex-sprintster Kim Gevaert en ex-turnster Aagje Vanwalleghem gaan nog een keer helemaal tot het uiterste. Als voormalig topatleten hebben deze powervrouwen alle troeven in huis om een glorieuze prestatie neer te zetten. Ze zijn vinnig, ervaren, gefocust en hebben bovenal een ijzersterke winnaarsmentaliteit. Wie trekt aan het langste eind in deze strijd der olympiërs?
VTM NIEUWS-anker Freek Braeckman en chef-kok Marcelo Ballardin betreden het strijdtoneel. Freek is fanatiek en vastberaden een scherpe tijd neer te zetten. Marcelo is iets minder enthousiast. Tijdens zijn run weerklinkt heel wat (Italiaans) gevloek op het domein van Averbode. Maar bij 'de slotgracht' loopt het pas helemaal mis voor de chef-kok wanneer hij een dramatische val maakt.
Deze keer nemen stand-upcomedian Amelie Albrecht en tv-kok Loïc Van Impe het tegen elkaar op. Amelie staat enthousiast aan de start, maar blijft ze lachen? Met Andy zijn 'gezever' alvast niet. Normaal gezien roert hij in potten en pannen, nu gaat de hypercompetitieve Loïc voluit voor een plaatsje in de finale van 'Spartacus Run'. Maar een sluwe tactische beslissing zou wel eens als een boomerang in zijn gezicht kunnen terugkeren.
Op dit parcours geen kasseien voor ex-wielrenner Johan Museeuw, maar wel modder en een resem pittige obstakels. Hij deelt het parcours met Jinnih Beels, Antwerps schepen van Jeugd en Onderwijs. 'Ik val nog liever dood dan op te geven', aldus de politica, die zich inderdaad verbeten vastbijt in de hindernissen. Minder doorzettingsvermogen en karakter bij 'De Leeuw van Vlaanderen', die zich tot de koning van de straftijd kroont.
In de finaleweek wordt de strijd om de titel op het scherpst van de snee gevoerd. De zes deelnemers die in de afgelopen weken de beste tijd wisten neer te zetten, leggen het parcours opnieuw af. Maar twee extra hindernissen maken het parcours nog een pak zwaarder. In de eerste halve finale bij de mannen nemen Sean Dhondt en Christopher Timmerman het tegen elkaar op. Wie zet de beste tijd neer en verovert een plaatsje in de finale?
In de finaleweek wordt de strijd om de titel op het scherpst van de snee gevoerd. De zes deelnemers die in de afgelopen weken de beste tijd wisten neer te zetten, leggen het parcours opnieuw af. Maar twee extra hindernissen maken het parcours nog een pak zwaarder. In de tweede halve finale bij de mannen betreden Francesco Planckaert en Tourist LeMC opnieuw het strijdtoneel. Wie zet de beste tijd neer en verovert een plaatsje in de finale?
Tijd voor de finale bij de vrouwen en hierin betreden Aagje Vanwalleghem en Kim Gevaert opnieuw het strijdtoneel. Wie zet de beste tijd neer en kroont zich tot dé Spartacus bij de vrouwen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.