Sphinx

Sphinx

Op een vroege ochtend wordt de 14-jarige Minke Moorman ontvoerd. Drie jaar later duikt ze uit het niets weer op, volledig verwilderd en met een mysterieuze vleugeltatoeage op haar rug.

Afleveringen

6 afleveringen

De 14-jarige Minke wordt drie jaar na haar ontvoering teruggevonden op de snelweg. Ze weet niet wat er is gebeurd of waarom ze getatoeëerde vleugels op haar rug heeft. Rechercheur Asha, die faalde om Minke te vinden, is vastberaden de daders ditmaal wél te ontmaskeren.

2. Vuur

Een gruwelijke zelfmoord zet het onderzoek naar de ontvoering van Minke op scherp. Om het proces te versnellen, probeert politiepsycholoog Kim om Minkes onderdrukte herinneringen naar boven te halen.
Door de heftige hypnosesessies en de traumatische gebeurtenis met Sammy begint Minke steeds meer te wankelen. Haar vreemde gedrag bezorgt zowel Eva als Teun een onbehaaglijk gevoel over Lucas.
Na het ongeval en de mysterieuze verdwijning van Kim raakt Asha overtuigd dat Minke een duister geheim verbergt. Ze zet Minke sterk onder druk, waardoor ze lijnrecht tegenover Lucas en Eva komt te staan. Robert vreest dat Eva en Minke in gevaar zijn door Lucas, die steeds instabieler wordt.
Eva's verbijsterende ontdekking leidt tot meer vragen over de verdwijning van Minke. De Sphinx moet haar plannen wel wijzigen, terwijl de dubbelganger voor haar leven vecht. Rechercheurs Asha en Fenna onderzoeken ondertussen Lena's familie in België en doen een belangrijke vondst.
Om het mysterie te ontrafelen, moeten Asha en Fenna zowel in het verleden van de Sphinx als dat van Lucas duiken. Daarbij ontdekken ze dat hun levens sterker verbonden zijn dan ze hadden verwacht. Lucas zweert dat hij onschuldig is, maar is dat wel echt zo?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.