Sleepers

Sleepers

'Sleepers' zijn jonge mensen die door criminele organisaties naar de politieschool gestuurd worden, om zo bij de politie te infiltreren. De corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche.

Afleveringen

6 afleveringen

Als rechercheur Martin aankomt bij een plaats delict waar een schietpartij heeft plaatsgevonden, krijgt hij de schrik van zijn leven. Een van de slachtoffers van de schietpartij is een bekende van hem.
De politie treft een vermoorde rechercheur aan. Een speciaal team van buitenaf wordt op de zaak gezet. Als Rob en Rachid voor het eerst samen patrouilleren, rijden ze regelrecht de nachtmerrie van iedere politieagent in.
Martin liegt tegen zijn naasten uit zelfbescherming. Maar niet iedere leugen gaat onopgemerkt aan hen voorbij. Onder druk van Dwight blijft Willem pushen bij Martin: wat is de naam van de kroongetuige?

4. De Bankier

Noura merkt dat ze Martin steeds meer kwijt raakt en de spanningen tussen hen lopen verder op. De uitvaart van Henk vindt plaats, maar dit wordt bruut verstoord door mannen van Dwight.
Tarik en Martin gaan langs bij het adres dat Frits aan Martin overhandigde. De bewoner blijkt een bekend gezicht te zijn. Noura en Gülsah gaan de strijd met Judith aan, ieder met zijn eigen munitie en motieven.

6. Inferno

Martin en Noura brengen de dag door in het ziekenhuis wachtend tot Max wakker wordt. Er vindt een golf van geweld plaats en Martin staat machteloos.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.