Spring

Spring

Spring gaat over een groep jongeren die zichzelf en de wereld ontdekken in en rond dansschool 'Spring'! Gevuld met dansen, fotografie, mode en stevige muziek.

78 afleveringen

De Springers denken na over hun toekomst. Pieter komt te laat op de repetitie door zijn nieuwe hobby. Tien wil haar rijbewijs halen. Claude wil Katrijn boeken voor een fotoshoot.
Xavier krijgt ruzie met zijn vader. Katrijns ouders zijn niet akkoord met haar beroepskeuze. Gelukkig krijgt ze steun van Evi en Pieter. Xavier en Evert kibbelen over een versterker.
Pieter en Evert ruziën over hun manager. Chantal en Katrijn willen Maggy verrassen. Tien is nog steeds aan het studeren voor haar rijexamen.
Evert laat de versterker vallen. Al snel ontstaat er ruzie over de herstellingskosten. Chantal krijgt slecht nieuws te horen over haar vader. David heeft een verrassing voor Katrijn, maar die heeft andere plannen.
David vindt dat hij Katrijn te weinig ziet. De ruzie tussen Katrijn en Chantal bereikt een hoogtepunt. Iedereen is van slag door het slechte nieuws dat Roger brengt over Maggy...
De jongens hebben de hele nacht naar Xavier gezocht, zonder succes. Katrijn reageert haar woede af op haar vrienden, waardoor er enkel nog meer problemen ontstaan. Hoe moet het nu met het Spring-optreden?
Tien heeft vandaag haar rijexamen, maar door de zenuwen verliest ze de tijd volledig uit het oog. Xavier maakt grote plannen met het geld dat Maggy hem nagelaten heeft. Pieter probeert zijn verdriet te verwerken door te racen, maar hij is onvoorzichtig.
De jongens en Tien vieren het goede nieuws: Tien slaagde voor haar theoretisch rijbewijs. Ook Chantal wordt aangenaam verrast. David lucht zijn hart bij Roger. Katrijn wil niet meer dansen zonder Maggy.
Tien krijgt haar eerste rijles, maar heeft ze die wel nodig? Iedereen probeert Katrijn te overtuigen het dansen niet op te geven. Pieter besluit het racen en Soring op te geven.
Xavier wordt gevraagd een tekst te schrijven voor de begrafenis van Maggy, maar hij heeft totaal geen inspiratie. Katrijn probeert het bij te leggen met David.
Maggy wordt gecremeerd en Xavier heeft nog steeds geen tekst om voor te lezen. Christian en Marie-France hebben hun zoveelste ruzie...
Evert wacht zenuwachtig op een telefoontje van de manager. Zal hij hun CD willen uitbrengen? Xavier weigert zijn nieuwe gitaar en versterker uit te lenen aan Evert.
Katrijn en Chantal hebben een verrassing voor Evi voor ze weer naar Londen vertrekt. Evert aast nog steeds op de versterker en gitaar van Xavier. De meisjes werken hard aan hun optreden. Terwijl David en Roger een niet-alledaagse opdracht krijgen.
De CD moet vandaag opgenomen worden, maar Spring wordt constant gestoord. Chantal neemt afscheid van haar vader. Xavier probeert indruk te maken met zijn nieuwe groep op de meisjes.
Evert komt te weten in welke groep Xavier speelt en gelooft zijn eigen oren niet. Katrijn en Chantal zijn aan het repeteren wanneer ze voor een verrassing komen te staan. Xavier heeft vlinders in de buik.
David heeft slecht nieuws voor Katrijn: hij zal niet mee naar de optredens kunnen gaan. Roxanne verbaast iedereen met haar danstalent. Ook de manager heeft een verrassing: hij heeft een concert voor Spring kunnen regelen.
Chantal heeft overal spierpijnen. Kan ze zo wel verder dansen? Om een echte Black Slasher te worden moet Xavier een tattoo laten zetten, maar heeft hij het er wel voor over?
David en Katrijn hebben wat uit te praten. Xavier heeft twijfels over zijn nieuwe groep en voelt zich niet zo goed. Evert begint te zweven wanneer hij grootse plannen voor het Spring-optreden begint te maken.
Katrijn heeft een verrassing voor haar ouders. De dansopnames zijn vandaag, maar Ini is ziek. Wat nu? Xavier heeft weer problemen met Deathleff. Als dat maar goed afloopt.
Roxanne komt te laat voor de repetitie. De regisseur maakt zich kwaad. Ook Tien heeft problemen, haar rij-instructeur is het niet eens met haar aanpak. Ondertussen bereidt David een grote verrassing voor.
David is ongerust, hij weet nog steeds niet hoe de opnames zijn afgelopen. Ook Marie-France voelt zich buitengesloten.
Tijdens het tropical-feest komt een notaris de pret bederven. Betekent dit het einde van Spring?
Arne duikt plots op. Als hij maar niet voor problemen gaat zorgen. David vermoedt dat Spring hem iets verzwijgt.
De meisjes hebben een verrassing voor Katrijn. Marie-France heeft groot nieuws, maar de meisjes zijn er niet blij mee.
Spring is verplicht een cadeautje te kopen voor David en Katrijn, maar wat moet dat dan zijn?
Ondertussen geeft Marie-France dansles, hoe zal dat aflopen? De dansschool lokt veel kopers. Als Marie-France hen maar weer niet wegjaagt.
Katrijn vertelt David dat Arne weer is opgedoken. David reageert erg jaloers. Iedereen probeert Arne weg te jagen, maar misschien is hij wel veranderd?
Spring wordt openbaar verkocht, en er zijn heel wat kandidaat-kopers. Er komt weer een koper voor de dansschool. Ditmaal is het een knappe man.
Tien heeft David dringend nodig, maar hij heeft het druk met Katrijn en zijn EHBO-cursus. Pia, de danslerares van de grote concurrent van Spring, komt naar de school kijken. De meisjes zijn daar niet gelukkig mee.
Katrijn en David zijn benieuwd naar hun verrassing. Roger oefent nog steeds voor zijn EHBO-cursus. Ondertussen probeert Pieter Tien te leren autorijden. Xavier blijft geloven dat hij het groot lot kan winnen.
Chantal vraagt haar vader of hij Spring niet kan kopen. Ondertussen duikt Arne weer op, zou hij deze keer wel welkom zijn?
De verkoop gaat verder. Het lot van de dansschool blijft onbeslist. Blijft Spring een dansschool of wordt het een parkeerterrein?
Katrijn geniet met volle teugen van haar verwendag, maar David vindt het iets moeilijker zich te ontspannen. Roxanne heeft al een verlanglijstje klaar voor Xavier.
De meisjes organiseren een feestje voor Marie-France, maar die heeft slecht nieuws. Arlette eist nu ook een verwendag van Roger. Evert vreest dat Arne weer op het slechte pad is.
Er komt een hoog bod op de muziek van Spring uit Londen. De Springers kunnen echter niet genieten van hun succes. De jongens willen Arne op heterdaad betrappen, maar het loopt anders af dan verwacht.
Roxanne en Xavier maken ruzie over geld. Ziet Roxanne hem wel echt graag?
Iedereen is beschaamd over de begane flater. Ze bieden dan ook allen hun verontschuldigingen aan. Marie-France vindt geen oplossing voor de dansschool, wat nu?
Tien kan nog steeds niet parkeren. Evert kan de manager niet bereiken en wordt ongerust. Er wordt hard gezocht naar extra geld om de dansschool te kopen.
Roger wil Arlette op een verwendag trakteren, maar kiest een dag uit waarop hij zelf niet kan.
De manager last het verjaardagsconcert af. Evert hoort een lied van Spring op de radio, in het Engels. Hoe kan dat?
Tien heeft haar rijexamen, maar zij ziet er het nut niet meer van in. Ook David en Roger hebben examen.
Pieter wordt gevraagd als testpiloot, maar er zit een addertje onder het gras.
Tien wil niet dat Pieter internationaal gaat racen. Ook Evert is boos, wat moet Spring zonder Pieter?
Marie-France wil de nieuwe zakelijke leidster van Spring worden, maar Pia heeft andere ideeën.
Arlette zit tot over haar oren in het werk, tot grote ergernis van Roger. Xavier moet van Pia de bar overnemen, maar die heeft daar helemaal geen zin in.
Pieter is op zoek naar een nieuwe bassist. Christian heeft groot nieuws voor Chantal, maar of ze daar wel blij mee is...
Katrijn wil absoluut de solodanseres blijven, maar Pia houdt voet bij stuk.
Spring wil Pieter een verrassing bezorgen.
Roger kan zich niet aan zijn dieet houden. Arlette heeft een andere oplossing. Jo heeft een grote verrassing voor Pieter, maar niemand mag het weten wat het is.
De meisjes kijken uit naar de komst van de televisie. De regisseur heeft veel aandacht voor Chantal, waardoor Katrijn jaloers wordt. David probeert Roger te overtuigen zijn dieet niet op te geven. Evert en Tien zijn nog steeds met de verrassing van Pieter bezig.
Vannacht vertrekt Pieter naar Australië. Maar eerst wacht hem nog een afscheidsfuif en een fantastische verrassing!
Chantals ouders maken om het minste ruzie en proberen haar te dwingen tot een keuze. De fuif van Pieter gaat verder. Hij valt van de ene verrassing in de andere, maar wat is nu die grote verrassing? Chantal wordt steeds door haar ouders gestoord en maakt zich boos.
Iedereen in Spring is druk bezig met repeteren. De meisjes worden de hele tijd gevolgd door een filmploeg en vooral Katrijn wil voor TV bewijzen dat ze de beste solodanseres is van Spring.
Evert heeft een goede indruk nagelaten op de nieuwe manager, maar moet een heel moeilijke beslissing nemen.
Evert weet niet of hij moet kiezen voor een solo-carrière of voor zijn vrienden. De anderen wachten vol spanning op nieuws van hem.
Arlette probeert de boekhouding van Spring in orde te krijgen, maar dit loopt niet zoals het hoort. Evert heeft nog steeds niet gezegd dat hij een keuze moet maken. Pia maakt bekend wie van de meisjes aan de leiding staat om de solo te dansen.
Katrijn vreest voor haar carrière als solodanseres nu Roxanne het zo goed doet. Evert is er nog steeds niet uit of hij voor zichzelf of voor de groep kiest. De andere groepsleden komen te weten dat Evert geld gekregen heeft van de manager.
Chantal weet nog steeds niet of ze nu naar Canada wil verhuizen of niet. De groep is boos op Evert omdat hij voor een solocarrière kiest. Katrijn aanvaardt dat Roxanne momenteel beter danst dan zij.
Xavier vervangt Evert tijdens de repetitie van Spring. Katrijn is heel erg gemotiveerd en doet er alles aan om terug kans te maken op de solo.
Evert vindt het verschrikkelijk dat zijn vrienden kwaad op hem zijn en herziet daarom zijn keuze. De strijd tussen Roxanne en Katrijn om de solo gaat verder.
Xavier begrijpt niet dat Evert voor zijn vrienden kiest in plaats van een solocarrière.
Evert komt het repetitiekot binnen en schrikt. Het repetitiekot is leeg. Het onderzoek naar de dief gaat van start.
Roger wil geen detective spelen. Spring schakelt de leugendetector in om het mysterie van de verdwenen instrumenten op te lossen. Iedereen ondergaat de test van de leugendetector.
De danseressen van Spring gaan naar de disco. Roxanne bedenkt een vals plannetje.
Katrijn krijgt slecht nieuws. Roxanne toont vals medeleven. Ondertussen werkt Roger verder aan zijn conditie.
Ook Xavier wordt verdacht van diefstal en wordt getest door de leugendetector. Hij ziet dat niet zitten.
De instrumenten zijn teruggevonden. Evert ondekt wie de dader is.
Xavier zit maar triestig achter de bar. Evert maakt het weer goed met Xavier. De laatste danstest gaat van start en Pia maakt de naam van de nieuwe solodanseres bekend.
Jo wordt uit zijn flat gezet en gaat op zoek naar een nieuwe slaapplaats. Tien snelt hem ter hulp.
Jo neemt zijn intrek in de camionette van Tien. Luc Cortens doet Xavier een aanlokkelijk aanbod.
Het plannetje van Luc is mislukt door het heldhaftige optreden van David. Pia neemt een drastische beslissing in verband met de flyers en affiches. Roxanne neemt een nieuwe start.
Chantal is 100% zeker van haar beslissing. Dat wordt door de meisjes gevierd. Pia wil nog steeds een nieuwe naam voor Spring.
Pia geeft de balletzaal een nieuwe naam. Spring zit in de problemen, er is geen zaal vastgelegd voor het verjaardagsoptreden.
Christian vertrekt naar Canada. Arlette stelt voor dat Jo in Pieters kamer komt logeren. Spring heeft toch nog een zaal gevonden, alleen moet de dag van het optreden wel verplaatst worden.
De Springdag is een groot succes. De balletzaal wordt officieel omgedoopt tot Maggy's place.
Evert is bang dat er niemand gaat opdagen op hun verjaardagsconcert. Hij gaat snel op zoek naar een manager.
De dag van het verjaardagsconcert verloopt niet zoals gepland. De camionnette van Jo en Tien heeft een lekke band. Evert vreest dat heel het concert in het water zal vallen.
Het verjaardagsconcert is een groot succes, heel de zaal zingt mee met Spring. Pieter zorgt voor de grootste verrassing van de avond.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.