Starstruck

Starstruck

Jessie is een meisje in Londen en jongleert met twee banen. Op oudejaarsavond gaat ze uit en wordt ze behoorlijk dronken. Een one night stand wordt veel gecompliceerder voor haar wanneer ze ontdekt dat ze naar bed is geweest met een filmster.

Afleveringen

6 afleveringen

Jaren na hun breuk ontmoeten Jesse en Tom elkaar weer tijdens het huwelijksfeest van Kate en Ian. Het weerzien is ongemakkelijk, maar de twee vragen zich toch af of er nog iets is tussen hen.
Tom geeft een feest naar aanleiding van zijn verloving met collega-acteur Clem. Dit zet Kate aan om knopen door te hakken. Jessie zoekt afleiding in een date met Liam.
De vlam tussen Tom en Kate wakkert opnieuw aan en Jessie moet voor zichzelf uitmaken of een oude liefde najagen wel een goed idee is.
Tom verklapt per ongeluk iets aan Steve en Ian. Jessie en haar vrienden genieten van een weekend op het platteland, maar er ontstaan spanningen waneer Ian een geheim op tafel gooit.
Terwijl hij zich voorbereidt op zijn huwelijk, vertelt Tom een geheim dat hij verborgen hield voor Clem. Ian probeert ondertussen de plooien glad te strijken met Jessie.
Kate gaat bevallen en Ian beleeft een meltdown. Tom bevindt zich in het ziekenhuis en probeert de dingen goed te maken met Jessie. Is het te laat voor de voormalige geliefden om na al die jaren weer een band op te bouwen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.