The Couple Next Door

The Couple Next Door

De zwangere Evie en haar partner verhuizen naar een chique Engelse buitenwijk. Er ontstaat een intense vriendschap met hun buren en de spanning tussen de vier is vanaf de eerste ontmoeting te snijden. De rustige buitenwijk lijkt plots een stuk minder saai...

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Het leven lacht lerares Evie en haar man Pete toe wanneer ze naar een chique Engelse buitenwijk verhuizen. Ze raken intens bevriend met hun nieuwe buren Danny en Becka. Maar algauw is de spanning tussen de koppels te snijden, zeker wanneer Evie het wel erg goed lijkt te kunnen vinden met Danny.

Aflevering 2

Tijdens een uitstapje naar zee ziet Pete tot zijn afgrijzen hoe Danny en Evie steeds meer naar elkaar toegroeien. Alan raakt intussen geobsedeerd door Becka.

Aflevering 3

Tijdens een weekendje weg bereikt de seksuele spanning tussen de twee koppels het kookpunt. Alans obsessie voor Becka heeft grote gevolgen.

Aflevering 4

Terwijl Pete worstelt met de gebeurtenissen in het kuuroord, is Evie vastbesloten om haar geheim verborgen te houden. Becka probeert om te gaan met de gevolgen van een blogbericht. Spencer stelt Danny een ultimatum.

Aflevering 5

Een ultimatum van Pete heeft het omgekeerde effect en wakkert de obsessie van Evie voor Danny alleen maar aan. De primeur van Pete en Sophie dwarsboomt het plan van Danny.

Aflevering 6

Tussen Danny en Becka gaat het van kwaad naar erger, Evie heeft meer waanvoorstellingen dan ooit tevoren en Pete staat op het punt om in te storten. Een laatste confrontatie tussen de twee koppels dringt zich op.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.