The Fighter

The Fighter

Lea is een ambitieuze bokser met een dubieus verleden die alles op alles wil zetten om wereldkampioen te worden. Wanneer een inspecteur haar verdenkt van valsspelen, moet ze beslissen of ze bereid is om alles op het spel te zetten voor haar droom.

Afleveringen

6 afleveringen

Lea Ferrera droomt ervan om wereldkampioen boksen te worden, maar de weg naar haar doel is levensbedreigend. Na een spectaculaire overwinning krijgt Lea doktersadvies om te stoppen met boksen. Lea haar donkere verleden duikt terug op.
Rechercheur Amanda heeft een tip gekregen dat de recentste wedstrijd van Lea werd vervalst en onderzoekt haar betrokkenheid. Maar Amanda heeft ook persoonlijke redenen om wraak te nemen op Lea.
Lea krijgt haar WK-wedstrijd. Amanda zet alles op alles om Lea te klissen en breekt er zelfs de wet voor. Adrian vindt een manier om los te breken van Balthazar, maar hij moet er wel iemand voor verraden.
Amanda geeft een tip aan het kartel over drugs in de fitness van Lea, maar ze beseft dat ze een cruciale fout heeft gemaakt. De symptomen van Lea's blessure woren steeds erger.
Lea vraagt de hulp van Amanda om de ontvoerde Rocco terug te vinden. Balthazar dwingt Lea ondertussen om alles te geven in het gevecht met Janna indien ze Rocco ooit wil terugzien.
De wedstrijd voor de wereldtitel nadert. Lea heeft een deal met Balthazar om uiteindelijk haar vrijheid te verkrijgen. Adrian eist dat ze niet deelneemt aan de wedstrijd. Met het gevecht zet Lea alles op het spel.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.