The Last of Us

The Last of Us

Van de makers van Chernobyl en gebaseerd op een topgame. Joel en Ellie worden gedwongen brute omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan op een tocht door de Verenigde Staten na een verwoestende pandemie.

Afleveringen

9 afleveringen

Wereldwijd stort de samenleving in door aggressieve schimmel die mensen omvormt tot meedogenloze monsters. In die wereld moeten Joel en Ellie trachten te overleven.
Joel, Ellie en Tess wagen zich aan een tocht door het verwoeste Boston. Tijdens die tocht stuiten ze op levensgevaarlijke obstakels.
Bill is voorbereid op de ondergang van de samenleving. Hij verschanst zich in zijn huis, maar zijn eenzame bestaan krijgt een verrassende wending wanneer Frank zijn leven binnenstapt.
Na een betreurenswaardige ontdekking, gaan Ellie en Joel terug de baan op. Door een obstakel op hun pad worden ze geconfronteerd met een zwaarbewapende en meedogenloze vijand.
Ellie, Joel, Henry en Sam zijn op elkaar aangewezen om te overleven. Ze worden opgejaagd en belanden in een zeer penibele situatie.
Ellie worstelt met een verlies, Joel wordt herenigd met een familielid en het blijft onzeker wie nu echt te vertrouwen is.
Terwijl Joel voor zijn leven vecht, blikt Ellie terug op een avond die haar hele leven veranderde.
Terwijl Joel terug op krachten komt, moet Ellie ervoor zorgen dat ze allebei kunnen overleven in het kille winterlandschap. Ze loopt een nieuwe groep tegen het lijf die mogelijks een bedreiging vormt.
Seizoensfinale. Joel en Ellie naderen hun bestemming. Joel wordt verplicht om drastische beslissingen te nemen om Ellie te beschermen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.