The Last of Us

The Last of Us

Van de makers van Chernobyl en gebaseerd op een topgame. Joel en Ellie worden gedwongen brute omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan op een tocht door de Verenigde Staten na een verwoestende pandemie.

Afleveringen

9 afleveringen

1. When You're Lost in the Darkness

Wereldwijd stort de samenleving in door aggressieve schimmel die mensen omvormt tot meedogenloze monsters. In die wereld moeten Joel en Ellie trachten te overleven.

2. Infected

Joel, Ellie en Tess wagen zich aan een tocht door het verwoeste Boston. Tijdens die tocht stuiten ze op levensgevaarlijke obstakels.

3. Long Long Time

Bill is voorbereid op de ondergang van de samenleving. Hij verschanst zich in zijn huis, maar zijn eenzame bestaan krijgt een verrassende wending wanneer Frank zijn leven binnenstapt.

4. Please Hold My Hand

Na een betreurenswaardige ontdekking, gaan Ellie en Joel terug de baan op. Door een obstakel op hun pad worden ze geconfronteerd met een zwaarbewapende en meedogenloze vijand.

5. Endure & Survive

Ellie, Joel, Henry en Sam zijn op elkaar aangewezen om te overleven. Ze worden opgejaagd en belanden in een zeer penibele situatie.

6. Kin

Ellie worstelt met een verlies, Joel wordt herenigd met een familielid en het blijft onzeker wie nu echt te vertrouwen is.

7. Left Behind

Terwijl Joel voor zijn leven vecht, blikt Ellie terug op een avond die haar hele leven veranderde.

8. When We Are in Need

Terwijl Joel terug op krachten komt, moet Ellie ervoor zorgen dat ze allebei kunnen overleven in het kille winterlandschap. Ze loopt een nieuwe groep tegen het lijf die mogelijks een bedreiging vormt.

9. Look for the Light

Seizoensfinale. Joel en Ellie naderen hun bestemming. Joel wordt verplicht om drastische beslissingen te nemen om Ellie te beschermen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.