The Team

The Team

Wanneer misdaden Europese landsgrenzen overschreiden stelt Europol een team samen van geharde politieagenten uit verschillende landen. Zij reizen het contintent door in hun zoektocht naar daders.

Afleveringen

8 afleveringen

Zeven mensen worden op brutale wijze vermoord in een bed & breakfast in een Deens moerasgebied. De Deense inspecteur Nelly Winther, de Duitse inspecteur Gregor Weiss en de Belgische geheime dienst-medewerker Paula Liekens storten zich op het onderzoek.
Malu wordt opgevangen door een buurtbewoonster, die haar aanwezigheid verbergt voor haar extreemrechtse militante vriendje. Nelly vindt het lichaam van Sara, die verdronken is.
Malu is op zoek naar het friesfragment dat ze tijdens haar ontsnapping verloor. Paula onderzoekt Karim terwijl Morten, heel verdacht, onverwacht langs Helle's huis komt.
Morten heeft Malu ernstig verwond, en die laatste wordt naar het ziekenhuis gebracht. Paula had het juiste idee: Karim verstopt zich in België, in Molenbeek.
Paula achtervolgde de man die Malu in het ziekenhuis probeerde te vermoorden. Hoewel ze in de val liep, kon ze een persoonsbeschrijving geven.
De moordenaar bevindt zich in Hamburg, maar weet te ontsnappen aan de politie. Ondertussen is het een slagveld in Molenbeek.
De zoektocht in het appartement van Karim is mislukt. Paula is gedegradeerd tot kantoorwerk. Maar uiteindelijk slaagt ze erin de documenten van de Unie van het Kalifaat te ontcijferen.
Terwijl onderzoekers erin slagen om de draden te ontrafelen die terrorisme en kunsthandel verenigen, dringt het Syrische regime aan op de uitlevering van Malu.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.