The Voice Comeback Stage

The Voice Comeback Stage

Laura Tesoro geeft kandidaten een tweede kans om mee te dingen naar een plek in de liveshows.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1

Ook dit seizoen is Laura Tesoro de vijfde coach van The Voice. In haar vernieuwde studio achter de schermen mag ze onbeperkt talenten oppikken die door de andere coaches niet werden gekozen. Die talenten moeten dan na intensieve workshops bewijzen dat ze 1 van de 3 hotseats verdienen in Laura's team.

Aflevering 2

Vorige keer zagen we hoe Laura Tesoro enkele kandidaten oppikte wiens verhaal volgens haar nog niet mocht stoppen. Onder hen bevond zich Joline, die nu moet bewijzen of ze een plek op de hotseat verdient of definitief naar huis moet vertrekken. Daarnaast vind er een heftige confrontatie plaats tussen coach Jan en Laura Tesoro. Samen gaan ze tot het uiterste om één kandidaat te veroveren.

Aflevering 3

Laura stuit op een oude bekende, de allereerste kandidaat die ze ooit oppikte. De vonken vliegen eraf, maar zal de magie opnieuw toeslaan én herhaalt de geschiedenis zich of niet? Ondertussen pikt Laura nog eens 2 veelbelovende talenten op voor een onvergetelijk optreden in het theater.

Aflevering 4

Laura Tesoro is op dreef in de Comeback Stage en heeft al verschillende veelbelovende talenten opgepikt die door de andere coaches niet werden gekozen. Met 3 bezette hotseats stijgt de spanning telkens wanneer een nieuw talent het podium betreedt. Laura wordt tot tranen toe geroerd tijdens een emotionele workshop en verrast iedereen door een oude bekende op te pikken.

Aflevering 5

Koen verrast Laura op de opnameset van de Comeback Stage. Ze delen hun inzichten over de voordelen van het direct kunnen zien van de kandidaten en Laura onthult haar trucjes om te bepalen welke talenten ze al dan niet oppikt. Terwijl de spanning stijgt, selecteert Laura nog 2 veelbelovende talenten. Na een intensieve workshop moeten ze bewijzen of ze een hotseat verdienen en doorgaan naar de laatste ronde.

Aflevering 6

Met de start van de Battles is er een nieuwe fase aangebroken in de Comeback Stage. Laura is blij verrast wanneer 2 van haar favorieten niet gekozen worden. Het zorgt meteen voor 2 extra leden in haar team. Na het ontdekken van deze nieuwe talenten wordt er stevig gebattled. Wie zal doorgaan naar de volgende ronde?

Aflevering 7

Tot haar grote verbazing werd Laura's favoriet van de Battle niet gekozen. Wild enthousiast verrast ze hem tijdens zijn interview en stuurt hem direct naar de workshops. Laura pikt ook nog een andere kandidaat op die moet battlen tegen een oude bekende. Deze kandidaten zullen even hun vriendschap opzij moeten zetten, want ook de Battles in de Comeback Stage zijn keihard.

Aflevering 8

Het zijn de laatste Battles en dat betekent dat Laura Tesoro extra aandachtig is om talent op te pikken. Bij een intense Battle tussen twee van haar favoriete kandidaten wordt ze bijna van haar stoel geblazen als haar favoriet niet wordt gekozen. Ondertussen zoekt Laura voor Nicole, die al sinds de Blind Auditions in haar team zit, een tegenstander om tegen te battlen.

Aflevering 9

De Cross Battles brengen een frisse wind in The Voice, maar dat betekent niet dat Laura geen nieuw talent meer kan ontdekken. Integendeel, ze aarzelt geen moment om het podium op te stormen wanneer een indrukwekkende performance niet beloond wordt. Haar kandidaten zullen het telkens per twee tegen elkaar opnemen met een eigen nummer. Helaas zullen van de vier kandidaten in deze aflevering slechts twee kans maken op een ticket voor de Liveshows.

Aflevering 10

In deze allerlaatste aflevering van de Comeback Stage worden alle registers open getrokken. Laura pikt nog een laatste kandidaat op en als kers op de taart organiseert ze een Cross Battle met niet twee maar drie kandidaten. Welke twee talenten gaan rechtstreeks naar de Liveshows én wie maakt nog kans op het allerlaatste ticket voor de Lives bij Qmusic?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.