The White Lotus

The White Lotus

De met lovende reacties overladen 10-voudige Emmy-winnaar waarin verschillende gasten en werknemers van een tropisch resort een turbulente vakantie beleven. Een vakantie waarop ze steeds meer geconfronteerd worden met elkaar en zichzelf.

Afleveringen

6 afleveringen

Er arriveert een groep gasten in het resort The White Lotus. Manager Arnold probeert alles in goede banen te leiden. Maar de gasten en personeel maken het hem niet makkelijk.
Armond denkt na over hoe hij moet omgaan met Shane. Rachel vraagt advies aan Nicole en Mark probeert een band op te bouwen met Quinn.
Quinn gaat duiken met Mark, maar die laatste worstelt met onthullingen over zijn overleden vader. Shane schakelt Armond in om een romantisch avondje voor hem en zijn vrouw in elkaar te boksen.
Shane is het niet eens met de carrièreplannen van Rachel, die ook nog eens wordt verrast door een onverwachte bezoeker. Armonds nuchterheid wordt ondertussen op de proef gesteld.
Armond probeert de orde te bewaren en Belinda probeert Tanya's aandacht naar haar zakelijk voorstel te leiden. Rachel stelt haar toekomst in vraag.
Rachel deelt enkele ongemakkelijke waarheden met Shane, Belinda probeert slecht nieuws te verwerken, Quinn onthult enkele nieuwe levensplannen en Armond neemt wraak op zijn aartsvijand.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.