Tokyo Vice

Tokyo Vice

Een jonge westerse journalist gaat aan de slag voor een grote Japanse krant in Tokio. Hij start een onderzoek naar de plaatselijke misdaad en neemt het op die manier op tegen één van de machtigste maffiabazen van de stad.

Afleveringen

8 afleveringen

1. The Test

Jake Adelstein wordt aangenomen als Meicho Shimbuns eerste Amerikaanse misdaadverslaggever. Hij wordt al snel op twee zaken gezet die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben - tot zijn carrière en leven ervan afhangen.
Terwijl maffiabaas Tozawa grenzen aftast, proberen de rivaliserende Chihara-Kai verschuldigde bedragen te innen. Samantha beschermt een andere gastvrouw. Jake is getuige van een confrontatie die alles verandert.
Jakes volharding loont wanneer hij een exclusief contract krijgt van rechercheur Katagiri - maar trekt daarbij ook ongewilde aandacht. Samantha krijgt het aan de stok met een nieuwe klant, terwijl Sato kiest tussen woorden en vuisten.
Terwijl Samantha naar de toekomst kijkt, haalt haar verleden haar in. Met wat hulp heeft Jake een doorbraak in het verbinden van de zaken en komt hij oog in oog te staan met het hoofd van Chihari-Kai, die hem om een gunst vraagt.
Wanneer Jake helpt om de mol in Chihara-Kai te onthullen, moet hij risico's. Samantha probeert haar Matsuo-probleem op te lossen. Sato's rekrutering eindigt met een vernietigende les in loyaliteit.
Tijdens een geïmproviseerde Yakuza-vredestop wordt Tozawa geconfronteerd met de gevolgen van zijn eigen daden. Samantha begint haar schulden bij Matsuo te vereffenen. Een vastberaden Jake gaat achter een tip van Ishida aan.
Jake probeert zich te herpakken na de mislukte overval, terwijl Samantha steeds wanhopiger wordt om Polina te vinden. Sato voelt de druk van zijn verhoogde status in Chihari-Kai.

8. Yoshino

Terwijl Samantha alles riskeert voor Polina's veilige terugkeer, wordt Sato gedwongen zaken en plezier te combineren. Katagiri bedenkt een plan om Tozawa uit te schakelen. Jake wordt geconfronteerd met de manschappen van de misdaadbaas.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.