De grâce

De grâce

Pierre Leprieur is een gerespecteerde figuur in de haven van Le Havre. Maar op de avond van zijn 60e verjaardag, terwijl zijn dierbaren bijeen zijn voor zijn verjaardag, stort alles in. Zijn zoon Simon wordt gearresteerd voor drugsbezit.

Afleveringen

6 afleveringen

Pierre Leprieur, een integere havenarbeider, staat voor een uitdaging wanneer zijn zonen gearresteerd worden voor drugshandel. Hij roept de hulp in van zijn dochter Emma, een advocate, maar wordt geconfronteerd met zijn verleden wanneer zijn broer Christophe terugkeert naar Le Havre.
Na de moord op Pierre zwijgt Jean, maar Simon duikt in de havenwereld. Hij ontmoet de invloedrijke vakbondsleider Prévost en graaft in drugshandel. Emma ontdekt haar lege bankrekening, terwijl Jean naar Christophe gaat voor antwoorden.
Tijdens een havenmars eert Prévost Pierre, maar Emma onthult zijn hypocrisie. Jean ontmoet Joy, een prostituee die gelooft dat Pierre is vermoord door haar pooiers. Simon nadert Mickaël Blain in zijn onderzoek in de haven.
Jean deelt het verhaal van Pierre en Joy met Emma. Ze waarschuwt inspecteur Bayar voor Joy's veiligheid. Jean worstelt met afwijzing, terwijl Laurence Christophe verdenkt. Simon riskeert contact met Nawal voor een nieuwe goederentransactie, waarbij Christophe zijn waarde kan bewijzen.
Emma breekt met Julien, de rechter in haar broers' zaak, en wordt closer met Ishan. Joy regelt haar situatie en erft van Pierre. Simon wordt bedreigd door Kamel maar verzoent zich met Blain. Jean raakt dieper in de problemen en wordt een schande voor "Papa", de handelaar van Christophe.
In afwachting van een grote drugszending, wordt Jean's vrouw aangevallen. Simon, Emma en Blain gebruiken de zending om hun oom te vinden, die het familiegeheim onthult. Laurence wijst Joy aan. Jean plant wraak.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.