Veep

Veep

De voormalige senator Selina Meyer is in deze grappige HBO-reeks vice-president van de Verenigde Staten, maar ze is niet zo dol op haar baan. Door haar klungelige team wordt ze vaak in verlegenheid gebracht.

8 afleveringen

1. Fundraisor

Veep is een Amerikaanse comedyserie van HBO die zich afspeelt in Washington D.C. en draait rond voormalig Senator Selina Meyer.

2. Frozen Yoghurt

The veep krijgt goed nieuws. Het ziet er naar uit dat haar 'task force' wordt goedgekeurd. Selina maakt gebruik van de afwezigheid van de president om kennis te maken met enkele 'normale' mensen.

3. Catherine

Selina blijft op de achtergrond tijdens haar 20 ste verjaardag in Washington DC. Haar dochter brengt een bezoekje.

4. Chung

Selina beschouwt gouverneur Danny Chung, een charismatische Amerikaanse oorlogsheld van Aziatische afkomst, als een politieke bedreiging.

5. Nicknames

Politiek getouwtrek brengt de goedkeuring van Propere Banen in het gedrang. Selina raakt geobsedeerd door de talloze weinig flatterende koosnaampjes waarmee bloggers haar bedenken.

6. Baseball

Selina woont in Camden Yards een evenement bij om gezond eten te promoten, in het gezelschap van enkele bijzonder norse heerschappen uit de fastfoodsector.

7. Full Disclosure

Het kantoor van de vice-president ligt onder vuur wegens zwangerschapsgeruchten en het ontslag van een agent van de Geheime Dienst. Selina wil de buitenwacht complete inzage geven in de briefwisseling van haar kantoor.

8. Tears

Selina landt in Ohio om er steun te verlenen aan de gouverneurscampagne van volksvertegenwoordiger Roger Furlong. Maar omdat de publieke opinie haar niet bepaald op handen draagt, is Furlong haar liever kwijt dan rijk.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.