Waarheid, durven of doen

Waarheid, durven of doen

In 'Waarheid, durven of doen' worden vier bekende gezichten samengebracht, waarna ze pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord krijgen.

Afleveringen

23 afleveringen

Vier BV's worden samengebracht in een riante villa. Ze weten niet wat de avond voor hen in petto heeft. Dominique Persoone, Julie Van den Steen, Bart Kaëll en Kamal Kharmach bijten de spits af. De vier zorgen zelf voor het menu, van aperitief tot dessert. De gangen zijn de rode draad doorheen de avond, maar ze krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu.
Vandaag komen Gloria Monserez, Kim Van Oncen, Herman Brusselmans en Kathleen Aerts samen in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wat de avond voor hen in petto heeft. De vier zorgen zelf voor het menu, van aperitief tot dessert. De gangen zijn de rode draad doorheen de avond, maar de vier aanwezigen krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu.
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Klein detail: ze weten niet wie de andere gasten zijn en wat de avond voor hen in petto heeft. De vier gasten zorgen zelf voor het menu, van aperitief tot dessert. Met vandaag: Andy Peelman, Benny Claessens, Marie Verhulst en Leen Dendievel
Christoff, Bab Buelens en Tine Embrechts komen als eersten aan in de villa. Vol spanning, want ze kennen elkaar niet persoonlijk. De vierde gast, Niels Albert, blijkt een goede vriend te zijn van Christoff. Voor de doe-opdracht komt Roger van 'Dobbit TV' langs: de gasten moeten om ter eerst een vogelkastje in elkaar timmeren. Wie van de vier is het handigst?
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wie de andere gasten zijn. De vier krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met vandaag: Faroek Özgünes, Vincent Fierens, Belle Perez en sopraan Astrid Stockman.
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wie de andere gasten zijn. De vier krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met vandaag: Kelly Pfaff, Sean Dhondt, Dominique Van Malder en sportanker Lies Vandenberghe.
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa in Oostkamp. Ze weten niet wie de andere gasten zijn. De vier krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met vandaag: Ann Van Elsen, Margriet Hermans, comedian Serine Ayari en wereldkampioen indoorroeien Ward Lemmelijn
Valerie De Booser, Anke Buckinx, Riadh Bahri en Jasper Erkens maken hun opwachting in de villa. Bij de vraag `met welke Vlaamse bekendheid - levend of dood - zou je een avond willen doorbrengen??, vertelt Riadh dat hij al heel zijn leven verliefd is op Kürt Rogiers.'Kan jij iets regelen, Anke?'. Dat kan ze: ze belt Kürt op en Riadh mag zijn liefdesverklaring uitspreken
Vier nieuwe BV's maken hun opwachting in de villa: Gers Pardoel, Sam Gooris, Annelien Coorevits en voetbalspeelster Tessa Wullaert. Ze moeten zelf voor het avondeten zorgen en krijgen pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord.
Vier nieuwe BV's maken hun opwachting in de villa: Laura Tesoro, dj Hakim Chatar, Bert Verbeke en William Boeva. Ze moeten zelf voor het avondeten zorgen en krijgen pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord.
Vier nieuwe BV's maken hun opwachting in de villa: Jelle Cleymans, Metejoor, Evelien Van Hamme ('Dertigers') en Grace Khuabi (winnares 'The Voice van Vlaanderen 2021') . Ze moeten zelf voor het avondeten zorgen en krijgen pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord.
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa. Klein detail: ze weten niet wie de andere gasten zijn en wat de avond voor hen in petto heeft. De gangen zijn de rode draad doorheen de avond, maar de vier aanwezigen krijgen tegelijkertijd pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met: Gunther Levi, Véronique De Kock, ex-turnster Aagje Vanwalleghem en Q-dj Dorothee Dauwe.
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa. Ze weten niet wie de andere gasten zijn en krijgen enkele pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met: Pat Krimson, Flo Windey, Flor Decleir en Gio Kemper.
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa. Ze weten niet wie de andere gasten zijn en krijgen enkele pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met: Maksim Stojanac, Kato Callebaut, Katja Retsin en Helmut Lotti.
Vier BV's worden samengebracht in een riante villa. Ze weten niet wie de andere gasten zijn en krijgen enkele pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu. Met: Koen Wauters, Conner Rousseau, Barbara Sarafian en Johannes Genard.
Gasten: Dirk Van Tichelt, Loïc Van Impe, Linde Merckpoel en Amelie Albrecht.
Gasten: Gordon, Anouk Matton, Céline Van Ouytsel en Sieg De Doncker.
Gasten: Stefaan Degand, Shania Gooris, Kate Ryan en Lennert Coorevits.
Sam De Bruyn, Anne De Baetzelier, basketbalspeelster Julie Vanloo en judoka Matthias Casse worden samengebracht in een riante villa. Ze weten niet wie de andere gasten zijn en krijgen enkele pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op het menu.
Gasten: Guga Baúl, muzikant Jef Neve, radiopresentatrice Kawtar Ehlalouch en hockeyspeler Alexander Hendrickx.
Gasten: Nathalie Meskens, Lieven Scheire, Lauren Versnick en Dagny Ros.
Gasten: Nora Gharib, Gene Bervoets, acteur Bert Huysentruyt en radiopresentatrice Sofie Engelen.
Laatste aflevering van 'Waarheid, Durven of Doen' waarbij vier bekende gezichten samengebracht in een riante villa waar ze zelf voor het avondeten moeten zorgen én waar ze bovendien pittige vragen, uitdagende opdrachten en dilemma's op hun bord krijgen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.