White Collar

White Collar

Een charmante meesteroplichter en een FBI-agent gaan een onwaarschijnlijke samenwerking aan nadat ze jarenlang zelf deel uitmaakten van een kat-en-muisspel.

Afleveringen

4 afleveringen

1. Pilot

Na een jarenlang kat-en-muisspel met de FBI, zit de onverbeterlijke crimineel Neal Caffrey eindelijk in de cel. Na enkele jaren tussen vier muren weet hij echter te ontsnappen uit de streng beveiligde gevangenis, om zijn ex-vriendin Kate terug te vinden die op mysterieuze wijze verdwenen is.

2. Threads

Het is Fashion Week in New York, dus iedereen is dolenthousiast, behalve FBI-agent Peter Burke. New York is al druk genoeg zonder al die knappe vrouwen die alle taxi's in Manhattan inpalmen. Wanneer een model, Tara, getuige is van een moord, ziet Burke zich toch genoodzaakt zich onder te dompelen in de modewereld.

3. Book of Hours

Tijdens een bewakingsopdracht krijgen inspecteurs Cruz en Jones het bezoek van Leo Barelli, de plaatselijke maffiabaas. Hij wil beroep doen op de FBI-agenten om een bekende gestolen bijbel uit een gerespecteerde kerk opnieuw te bemachtigen. Peter Burke en Neal Caffrey worden op de zaak gezet en al snel ontdekken ze dat de bijbel niet zomaar een boek is.

4. Flip of the Coin

Dana, de beste vriendin van Peters vrouw Elizabeth, roept de hulp in van de FBI. Haar echtgenoot - kapitein John Mitchell - keerde onlangs terug van een missie in Irak maar werd bij zijn thuiskomst meteen verdacht van de smokkel van gestolen Iraakse voorwerpen. John beweert onschuldig te zijn, maar de bewijslast tegen hem is enorm.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.