Wyatt Cenac's Problem Areas

Wyatt Cenac's Problem Areas

Actuele issues belicht vanuit een satirisch perspectief.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Space, Sh*t & Minnesota Problems

Wyatt verkent de alternatieve brandstof, ruimte en politie in Minnesota.

2. NRA, Chicken Bone & Birmingham Problems

Wyatt verkent NRA-propaganda in de bioscoop, denkt na over honden die kippenbotten eten en reist naar Birmingham om te horen hoe de politie zich verontschuldigt.
Wyatt probeert mijnwerkers op zonne-energie te laten overschakelen, millennials naar slagschepen te brengen en gemeenschapspolitie te begrijpen.

4. Food, Rain & Skid Row Problems

Wyatt onderzoekt de verschillende vormen van toevluchtsoorden voor arbeiders zonder papieren, suggereert een betere manier voor steden om met regen om te gaan en bekijkt hoe gemeenschapsinspanningen politie-aanwezigheid willen verminderen.

5. Bank, Mosquito & Mental Health Problems

Wyatt praat over bankwoestijnen, het bestrijden van muggen en onderzoekt het snijvlak van Amerika's geestelijke gezondheidscrisis en politie.

6. Automation, Beauty & Gun Problems

Wyatt kijkt naar de minder dodelijke politiealternatieven dan vuurwapens, dreiging van robots die menselijke jobs overnemen en komt met een oplossing voor milieubelastende schoonheidsproducten.

7. Student, Sidewalk & Misconduct Problems

Wyatt onderzoekt de studieschuldencrisis in Amerika, probeert het verkeer op het trottoir in drukke steden te verbeteren en onderzoekt het probleem van seksueel wangedrag door de politie.

8. Tech Waste, Adhesive & Drug Problems

Wyatt onderzoekt de achtergrond van lijm op briefpapier, waarom mobiele telefoons kapot gaan en hoe sommige stadspolitiediensten de oorlog tegen drugs achter zich laten.

9. Research, Reef & Punitive Problems

Wyatt wijst op de historische uitsluiting van vrouwen in medisch onderzoek, verkent kunstmatige riffen en onderzoekt het proces van herstelrecht.

10. Teacher, Burial & Collaborative Problems

Wyatt beschouwt het gebrek aan financiering voor Amerikaanse leraren en sluit zijn seizoenslange onderzoek naar politiewerk af met de unieke benadering van 1 gemeenschap.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.