Alert: Missing Persons Unit

Alert: Missing Persons Unit

Wanneer de zoon van politieagent Nikki Batista vermist wordt, sluit ze zich aan bij de afdeling vermiste personen. Terwijl ze op zoek is naar haar eigen zoon helpt ze anderen hun dierbaren terug te vinden.

Afleveringen

5 afleveringen

6. Tim and Amy

Jason en Mike moeten in het Alleghenygebergte op zoek naar een vermist koppel. Keith sluit zich aan bij een therapiegroep. Het klikt al gauw tussen hem en een van de andere patiënten.

7. Shannon

Jason en Nikki beschermen een tweelingzus wanneer een verdwijningszaak uitmondt in een moordonderzoek. Kemi geeft C datingadvies. Keith gedraagt zich roekeloos.

8. Craig

Sidney komt op de proppen met informatie over de dag van de verdwijning van Keith. Hierdoor begint Jason te twijfelen aan de jongen. Een oude bekende van Mike vraagt hem om de verdwijning van een agent te onderzoeken.

9. Briana

Mike en Kemi starten een onderzoek wanneer een bruid op haar trouwdag spoorloos verdwijnt. Ze ontdekken dat de vrouw een bedrieglijk leven leidde.

10. Max

Het mysterie rond de verdwijning van Keith begint zich te ontrafelen wanneer hij Jason en Nikki meer details vertelt over zijn tijd in gevangenschap. Wanneer hij hen meeneemt naar een afgelegen huisje, doen ze een gruwelijke ontdekking.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.