Alert: Missing Persons Unit

Alert: Missing Persons Unit

Wanneer de zoon van politieagent Nikki Batista vermist wordt, sluit ze zich aan bij de afdeling vermiste personen. Terwijl ze op zoek is naar haar eigen zoon helpt ze anderen hun dierbaren terug te vinden.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Bus 447

Het is alle hens aan dek wanneer een stadsbus vol studenten die op excursie waren spoorloos verdwijnt. Jason doet een beroep op de hulp van een ex-collega om de zaak op te lossen.

2. Benjamin Franklin

Terwijl het team een nieuwe forensische wetenschapper verwelkomt, onderzoeken ze de verdwijning van een Benjamin Franklin-fanaat die verdween tijdens een rondleiding door de stad. Jason en Mike proberen een band op te bouwen.

3. Gemma & Isabel

Het team moet op zoek naar een zwangere vrouw die spoorloos verdwenen is en elk ogenblik kan bevallen. Het leven van de baby is in gevaar en dus moet het team alle mogelijke middelen inzetten om de jonge vrouw terug te vinden. Jason graaft intussen dieper in de zaak van de autobom.

4. Maya

Het team start een zoektocht naar een jong meisje dat, sinds ze van huis is weggelopen, op straat leeft en voor het laatst gezien werd in de straten van Gayborhood in Philadelphia.

5. Ms. Patty

Amerikaanse dramaserie
Amerikaanse dramaserie

7. @Kyra

Amerikaanse dramaserie

8. Alexi

Amerikaanse dramaserie

9. Paul Miller

Amerikaanse dramaserie
Amerikaanse dramaserie
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.