Alert: Missing Persons Unit

Alert: Missing Persons Unit

Wanneer de zoon van politieagent Nikki Batista vermist wordt, sluit ze zich aan bij de afdeling vermiste personen. Terwijl ze op zoek is naar haar eigen zoon helpt ze anderen hun dierbaren terug te vinden.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Bus 447

Het is alle hens aan dek wanneer een stadsbus vol studenten die op excursie waren spoorloos verdwijnt. Jason doet een beroep op de hulp van een ex-collega om de zaak op te lossen.
Terwijl het team een nieuwe forensische wetenschapper verwelkomt, onderzoeken ze de verdwijning van een Benjamin Franklin-fanaat die verdween tijdens een rondleiding door de stad. Jason en Mike proberen een band op te bouwen.
Het team moet op zoek naar een zwangere vrouw die spoorloos verdwenen is en elk ogenblik kan bevallen. Het leven van de baby is in gevaar en dus moet het team alle mogelijke middelen inzetten om de jonge vrouw terug te vinden. Jason graaft intussen dieper in de zaak van de autobom.

4. Maya

Het team start een zoektocht naar een jong meisje dat, sinds ze van huis is weggelopen, op straat leeft en voor het laatst gezien werd in de straten van Gayborhood in Philadelphia. De zaak komt heel hard aan bij Kemi.

5. Ms. Patty

Het team start een onderzoek wanneer de aanvoerster van een burgerwacht ontvoerd wordt. Jason werkt intussen samen met Wayne om een autobomaanslag te onderzoeken. Mike vreest dat Nikki geheimen voor hem heeft.

6. Jedidiah & Lucy

Mike heropent zijn onderzoek naar de moord op een Amish-man nadat zeven jaar later de stoffelijke resten van het slachtoffer worden gevonden. Nadat Mike opnieuw contact heeft opgenomen met de familie van de man, verdwijnt zijn echtgenote plots spoorloos. De grootschalige zoektocht die daarop volgt, legt een web van leugens en bedrog bloot.

7. @Kyra

Een populaire reisinfluencer verdwijnt spoorloos terwijl er een storm door de stad raast. Hoewel de noodtoestand werd afgekondigd, start het team een onderzoek.

8. Alexi

Het team gaat op zoek naar een jonge ijshockeyspeler die spoorloos verdween na een gevecht met een tegenstander. Kemi loopt een oude bekende tegen het lijf. Nikki helpt Jason bij zijn onderzoek naar de autobommen, maar dat zorgt voor spanning met Braun.

9. Paul Miller

Het team start een onderzoek wanneer een jongentje beweert dat zijn vader ontvoerd werd door buitenaardse wezens terwijl ze samen naar de sterren keken. Jason en Nikki roepen de hulp in van Mike om toegang te krijgen tot de computerbestanden van Braun.

10. Federal Prisoner

Op de dag van de bruiloft van Nikki en Mike blijkt Wayne spoorloos verdwenen te zijn. De feestelijkheden worden meteen opgeschort en Jason en de MPU starten een race tegen de klok om haar terug te vinden. Al gauw wordt duidelijk dat Braun bij de zaak betrokken is.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.