Alert: Missing Persons Unit

Alert: Missing Persons Unit

Wanneer de zoon van politieagent Nikki Batista vermist wordt, sluit ze zich aan bij de afdeling vermiste personen. Terwijl ze op zoek is naar haar eigen zoon helpt ze anderen hun dierbaren terug te vinden.

Afleveringen

10 afleveringen

De Cel Vermiste Personen onderzoekt de verdwijning van een jong meisje. Het wordt al gauw duidelijk dat het werk van haar vader aan de basis van de ontvoering zou kunnen liggen en dat het kind dus uit wraak ontvoerd werd.
Een vrouw rijdt een man aan en dwingt hem vervolgens om in haar auto te stappen terwijl ze hem onder schot houdt. Het team komt meer te weten over de ontvoerder van Keith.
De Cel Vermiste Personen moet op zoek naar een studente die spoorloos verdween na een feestje. Sidney en Keith proberen zich intussen aan te passen aan een normaal leven.
Wanneer de zoon van een arts ontvoerd wordt, start de Cel Vermiste Personen een onderzoek. De zaak neemt echter een wending wanneer de ontvoerders contact opnemen met de moeder van de jongen. Kemi maakt zich zorgen om Sidney en deelt haar bezorgdheid met Nikki en Jason.
Een medewerker van de dienst pleegzorg wordt als vermist opgegeven. Wanneer de man zelfmoord blijkt te hebben gepleegd, moet de Cel Vermiste Personen de zaak verder uitspitten omdat hij contact zou hebben gehad met een vrouw die al twee jaar vermist is. Sidney volgt Keith en vreest dat hij in gevaar is.
Jason en Mike moeten in het Alleghenygebergte op zoek naar een vermist koppel. Keith sluit zich aan bij een therapiegroep. Het klikt al gauw tussen hem en een van de andere patiënten.
Jason en Nikki beschermen een tweelingzus wanneer een verdwijningszaak uitmondt in een moordonderzoek. Kemi geeft C datingadvies. Keith gedraagt zich roekeloos.
Sidney komt op de proppen met informatie over de dag van de verdwijning van Keith. Hierdoor begint Jason te twijfelen aan de jongen. Een oude bekende van Mike vraagt hem om de verdwijning van een agent te onderzoeken.
Mike en Kemi starten een onderzoek wanneer een bruid op haar trouwdag spoorloos verdwijnt. Ze ontdekken dat de vrouw een bedrieglijk leven leidde.
Het mysterie rond de verdwijning van Keith begint zich te ontrafelen wanneer hij Jason en Nikki meer details vertelt over zijn tijd in gevangenschap. Wanneer hij hen meeneemt naar een afgelegen huisje, doen ze een gruwelijke ontdekking.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.