All New Traffic Cops

All New Traffic Cops

Sta op de eerste rij bij interventies van politie-eenheden; van achtervolgingen en gestolen voertuigen tot inbrekers en drugdealers, alles komt aan bod.

Afleveringen

21 afleveringen

Aflevering 1

Op de M1 probeert agent Karl Jackson de vluchtwagen van een inbrekersbende te onderscheppen. Om te voorkomen dat de achtervolging aan hoge snelheden moet worden verdergezet, roept hij bijstand in van andere teams zodat ze hem klem kunnen rijden. Maar nog voor de andere teams kunnen reageren, hebben de voortvluchtigen in de gaten dat Karl hen op de hielen zit.

Aflevering 2

Een voorbijrijdend voertuig triggert de nummerplaatherkenning in de patrouillewagen van Jason Potts. De wagen blijkt zonder verzekering en zonder geldig keuringsbewijs rond te rijden. Wanneer de jonge bestuurder door heeft dat Jason hem in het vizier heeft, gaat hij ervandoor.

Aflevering 3

Agenten Nick Lovatt en Mark Scott richten hun pijlen op drugsdealers uit andere regio's die de orde komen verstoren in Derbyshire. Ze houden een Peugeot 307 tegen en nemen de inzittenden mee voor verhoor.

Aflevering 4

Maandelijks wordt er voor een miljoen pond aan wagens gestolen in en rond Derbyshire en het is de taak van de verkeerspolitie om de daders te stoppen. Vanavond belandt de verkeerspolitie in een kat-en-muisspel met een autodief die ingebroken heeft in een school om er een Honda Civic te stelen. Agenten McAllister en Naylor moeten samenwerken om de jongeman een halt toe te roepen.

Aflevering 5

De verkeerspolitie van Derbyshire werkt samen met collega's van naburige korpsen om de grensoverschrijdende criminaliteit aan te pakken. Agent Terry achtervolgt samen met collega's uit South Yorkshire de bestuurder van een vluchtwagen. Wanneer ze het voertuig omsingelen slaagt de man erin om te ontsnappen, maar de politiehelikopter houdt hem in zijn vizier.

Aflevering 6

Het aantal gezochte criminelen in het Verenigd Koninkrijk blijft toenemen. Om hen te pakken te krijgen gaan agenten geregeld op pad met undercovervoertuigen. Agenten Mitchell en Lovatt achtervolgen de wagen van vermoedelijke drugdealers tot op een parking. Wanneer ze het voertuig benaderen, maakt het trio zich uit de voeten. Mitchell en Lovatt zetten de achtervolging in.

Aflevering 7

In Groot-Brittannië wordt er elke vijf minuten een voertuig gestolen en de criminele bendes richten zich daarbij vooral op luxewagens. De verkeersagenten krijgen melding van een Mercedes die met gestolen nummerplaten rondrijdt. Het voertuig zelf zou gestolen zijn in Nottingham. Wanneer agent Boniface op zoek gaat naar het voertuig, spot hij nog twee gestolen auto's.

Aflevering 8

Agent McAllister krijgt melding over een roekeloze bestuurder van een Toyota Corolla en start een zoektocht naar het voertuig. Wanneer agent Naylor bijna een aanrijding heeft met de bewuste Toyota, zet hij de achtervolging in. Die kent echter een dramatische afloop.

Aflevering 9

Verkeersagent Dawes reageert op een oproep over een ongeval waarbij het voertuig in brand is gevlogen. Wanneer de brandweer de brand geblust heeft, blijkt de bestuurder van het voertuig verdwenen te zijn. De daaropvolgende zoek- en reddingsactie verandert al gauw in een heuse klopjacht.

Aflevering 10

De illegale handel in drugs blijft een groot probleem in Groot-Brittannië. In Derbyshire alleen al werden er vorig jaar zo'n 2.000 drugsdelicten geregistreerd. Vaak komen stadsbendes naar het platteland om er kwetsbare jongeren in te zetten voor het dealen van drugs en voor het versassen van geld. Op het politiebureau van Ripley informeert sergeant Ryan zijn team nadat ze zojuist een tip hebben ontvangen over een busje dat mogelijks gebruikt wordt door drugdealers.

Aflevering 11

Agenten Horlsey en Swift arresteren twee jonge mannen die verdacht worden van het dealen van drugs in een pub. Ze nemen de mannen mee naar het bureau, waar ze volledig gefouilleerd zullen worden. Agenten Horsley en Lovatt belanden intussen in een gevaarlijke achtervolging van een drugskoerier.

Aflevering 12

De voorbije tien jaar is het aantal beschikbare werkkrachten bij de politie sterk afgenomen, waardoor agenten nu vaak alleen moeten patrouilleren. Het maakt een al moeilijke taak nog moeilijker. Agent Boniface krijgt een melding van collega Terry over een voertuig dat mogelijks met valse nummerplaten rondrijdt. Hij weet de auto al gauw te traceren, maar wanneer de bestuurder opmerkt dat hij achtervolgd wordt, gaat hij ervandoor. Agent Dawes reageert op een oproep over een zware aanval op een nachttrein vol feestvierders.

Aflevering 13

In het graafschap Derbyshire, waar zich drie van de gevaarlijkste wegen van het Verenigd Koninkrijk bevinden, kwamen vorig jaar 42 mensen om het leven als gevolg van een verkeersongeval. Agent Smith gaat ter plekke nadat een motorrijder van zijn voertuig werd gekatapulteerd en in een veld belandde. Nadien gaat hij samen met collega Naylor naar de plaats van een zwaar ongeluk tussen een bestelwagen en een vrachtwagen.

Aflevering 14

Heel veel criminele activiteiten binnen het Verenigd Koninkrijk zijn drugsgerelateerd. In Derbyshire alleen al nam het aantal drugsdelicten in 2019 met zo'n 10 procent toe. Bijna de helft van alle automobilisten die tijdens wegcontroles getest werden op het gebruik van drugs testten dat jaar positief.

Aflevering 15

Twee derde van de vorig jaar ondervraagde politieagenten gaf aan in het voorbije jaar ten minste één keer fysiek te zijn aangevallen. Eén derde gaf zelfs aan maandelijks geconfronteerd te worden met fysiek geweld. De verkeersagenten onthullen hoe het eraan toegaat wanneer een situatie een onverwachte of gevaarlijke wending neemt.

Aflevering 16

Door zware financiële besparingen moeten de interventiediensten het de voorbije tien jaar met steeds minder agenten en middelen stellen. In een onderzoek van de politievakbond gaf maar liefst 90 procent van de respondenten aan dat de moraal binnen de korpsen heel laag is als gevolg van deze bezuinigingen. De verkeersagenten moeten vaak alleen de straat op en staan hierdoor onder enorme druk.

Aflevering 17

In 2018 kregen in Groot-Brittannië ongeveer 120.000 bestuurders een rijverbod opgelegd. Een netwerk van zo'n 11.000 politiecamera's helpt de verkeersagenten om mogelijke overtreders snel te kunnen opsporen.

Aflevering 18

De voorbije vier jaar nam het aantal gewelddadige aanvallen op politieagenten met een derde toe. Dagelijks lopen ongeveer dertig agenten ernstige verwondingen op tijdens hun shift. De verkeersagenten van Derbyshire zetten hun eigen leven geregeld op het spel wanneer ze oog in oog komen te staan met agressieve - en soms gewapende - criminelen.

Aflevering 19

Elk jaar worden er in Groot-Brittannië honderduizenden auto's gestolen die vervolgens door de criminelen gebruikt worden om andere misdaden, zoals overvallen of inbraken, te plegen. In hun strijd tegen deze criminaliteit maakt de politie gebruik van een heel netwerk aan politiecamera's en speciale bewakingstechnieken.

Aflevering 20

Motoren behoren tot de snelste voertuigen op de Britse wegen, maar dit vertaalt zich jammer genoeg in een groot aantal dodelijke verkeersongevallen waarbij motorrijders betrokken zijn. Wanneer deze tweewielers bovendien gebruikt worden door criminelen, is het vaak alle hens aan dek voor de verkeerspolitie.

Aflevering 21

Op de M1 in Chesterfield kent een achtervolging een dramatisch einde wanneer de chauffeur van de vluchtauto bijna een afrit mist en vervolgens tegen een brandstoftruck aanrijdt. De chauffeur en zijn vijf minderjarige inzittenden zitten gekneld en zullen door de brandweer bevrijd moeten worden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.