All New Traffic Cops

All New Traffic Cops

Sta op de eerste rij bij interventies van politie-eenheden; van achtervolgingen en gestolen voertuigen tot inbrekers en drugdealers, alles komt aan bod.

Afleveringen

15 afleveringen

Aflevering 2

In North Yorkshire leidt een tip tot een grote drugsvangst en de arrestatie van een internationale drugskoerier. Nabij York merken politiecamera's een gestolen busje op. Wanneer agenten erin slagen om de bestuurder aan de kant te zetten, treffen ze tot hun verbazing ook twee jonge kinderen in het voertuig aan.

Aflevering 3

Een ongeluk met vluchtmisdrijf leidt tot een achtervolging langs landelijke steegjes. Een politiecamera geeft een melding over een gewelddadige en gediskwalificeerde bestuurder. Wanneer agenten in zijn wagen een grote hoeveelheid cash geld aantreffen, wordt de man agressief. In Tadcaster informeert een burger de politie over een man die nummerplaten van een Audi heeft verwisseld.

Aflevering 4

Zo'n 25 km ten zuiden van York crasht een autodief aan hoge snelheid met een gestolen Range Rover. De man komt er als bij wonder zonder kleerscheuren vanaf, maar de hond van de eigenaar heeft minder geluk. In Harrogate leidt de zoektocht van agenten naar een voertuig met gestolen nummerplaten tot een achtervolging aan hoge snelheid.

Aflevering 5

Nabij York zet een minderjarige roekeloze bestuurder, die mogelijks ook onder invloed is van drugs, zijn leven en dat van anderen op het spel. De politie moet ingrijpen vooraleer de jongeman een drukke snelweg oprijdt en nog meer chaos veroorzaakt. Enkele verkeersagenten en een verpleegster proberen het leven van een jonge motorrijder te redden nadat deze is ingereden op een geparkeerde vrachtwagen.

Aflevering 6

In York worden de verkeersagenten gedwongen tot een van hun gevaarlijkste achtervolgingen tot nu toe nadat drie verdachten een auto en enkele fietsen hebben gestolen. Wanneer de verdachten zich aan enorm hoge snelheid richting het stadscentrum vol toeristen begeven, kunnen de agenten niet anders dan het voertuig van de weg te rijden.

Aflevering 7

Nabij Selby moeten agenten een vrouw met een voorgeschiedenis van dronken rijden arresteren nadat ze in een dronken bui tegen twee geparkeerde wagens is gereden. Ze blijft echter volhouden dat niet zij, maar een familielid achter het stuur zat. Een gekende druggebruiker riskeert een gevangenisstraf wanneer hij betrapt wordt op rijden onder invloed en bovendien een hoeveelheid cocaïne op zak blijkt te hebben.

Aflevering 8

Agenten gaan op een industrieterrein nabij Scarborough op zoek naar getuigen en camerabeelden om te achterhalen wat er exact is gebeurd nadat een gepensioneerde bestuurder werd aangereden door een vrachtwagen. Ook in York moeten agenten op zoek naar getuigen nadat een geparkeerde motorrijder langs achteren werd aangereden door een pick-uptruck.

Aflevering 9

In de Yorkshire Dales zitten de verkeersagenten een groep motorrijders achterna die aan hoge snelheid over de landelijke wegen scheuren. Een van hen weet de dans te ontspringen, maar dankzij camerabeelden en sociale media kan de man alsnog opgespoord en beboet worden. Een 70-jarige motorrijder komt er gelukkig met de schrik vanaf wanneer hij vier meter naar beneden stort van een helling.

Aflevering 10

De verdachte van een motordiefstal zet levens op het spel wanneer de politie hem op de hielen zit. Nabij York raken de voertuigen van onschuldige vakantiegangers beschadigd door een dronken bestuurder. Een jonge bestuurder wordt betrapt op dronken rijden, maar blijft volhouden geen alcohol te drinken.

Aflevering 11

Op een van de drukste wegen van North Yorkshire gaan de verkeersagenten op zoek naar een voertuig dat volgens getuigen over de weg slingert. Nabij Wetherby eindigt de achtervolging van een bestuurder die vermoedelijk onder invloed van drugs is met een frontale botsing met een politieauto.

Aflevering 12

Een tiener die de auto van zijn opa gestolen heeft, dwingt de politie tot een bizarre en gevaarlijke achtervolging op de A1, die voor de jonge bestuurder eindigt met een rit naar het ziekenhuis. Verderop op de A1 wordt een man aan de kant gezet nadat hij aan 220 km/u voorbij een verkeersagent is geraasd. De man blijkt onder invloed van cocaïne te zijn en ook lachgas gebruikt te hebben.

Aflevering 13

De verkeerspolitie probeert vrachtwagenchauffeurs en hun ladingen te beschermen, want heel wat georganiseerde misdaadbendes hebben het op die ladingen gemunt. Op een industrieterrein nabij York spotten agenten een verdachte lege vrachtwagen, waarvan ze vermoeden dat die gebruikt wordt om gestolen goederen mee te transporteren. Na onderzoek worden zes mannen gearresteerd en meegenomen voor ondervraging.

Aflevering 14

In de buurt van York houden agenten een wagen tegen. In het voertuig treffen ze een grote hoeveelheid drugs aan, klaar om te worden verkocht op een muziekfestival in de buurt. In Harrogate zet een roekeloze drugsdealer op de motor onschuldige levens op het spel terwijl hij de politie van zich probeert af te schudden.

Aflevering 15

De politie zet de achtervolging in nadat een bestuurster weigert te stoppen voor een controle en tijdens haar vlucht ook een agent aanrijdt. Wanneer de vrouw uiteindelijk toch gestopt kan worden, blijkt ze onder invloed van cannabis en cocaïne te zijn.

Aflevering 16

Nabij York rijdt een gedrogeerde autodief aan hoge snelheid een politiewagen van de weg en richt voor meer dan 40.000 pond aan schade aan vooraleer hij alsnog wordt gevat en gearresteerd. In Scarborough krijgen agenten meldingen over enkele winkeldiefstallen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.