All Saints

All Saints

Bekroonde Australische ziekenhuisserie over de artsen, verplegers en ambulanciers die zich iedere dag vol toewijding inzetten op hun afdeling in het All Saints Western General Hospital.

Afleveringen

6 afleveringen

Een vechtpartij in de gevangenis loopt uit de hand en een bewaker wordt doodgestoken. Een andere cipier is in kritieke toestand. Ook enkele gevangenen delen in de klappen. Onder hen AJ, de ontspoorde broer van verpleegster Erica. Ze vreest dat hij de bewaker heeft vermoord. Een andere gedetineerde heeft breuken opgelopen, maar wil zonder verdoving behandeld worden, omdat hij niet wil hervallen in zijn druggebruik. Ondertussen vermoedt Sean dat één van zijn patiënten vergiftigd is door zijn vrouw.

36. Jaws of Death

Een surfer valt ten prooi aan een bloeddorstige haai. Wanneer de operatiezalen dicht blijven door een technisch probleem, gaan Frank en Vincent in de clinch. Het hoofd van de spoedafdeling wil de surfer overbrengen naar een ander ziekenhuis, maar dat risico wil Vincent niet nemen. Lyndsey heeft een apparaat gekocht om haar benen te ontharen, maar het toestel heeft haar een ernstige infectie opgeleverd. Wanneer dokter Bart ontdekt dat er een vleesetende bacterie in het spel is, wordt het een race tegen de klok, niet alleen om Lyndsey's been, maar ook om haar leven te redden.
Het is de drukste nacht van het jaar in de spoed. Cate is oververmoeid en dient een patiënt een overdosis medicijnen toe. De schizofrene patiënt Max heeft het op Erica gemunt en zet de hele dienst op stelten. Een vrouw wordt aangereden door een wegpiraat, die het hazenpad kiest. De vrouw is hersendood. Hoofdarts Frank vraagt aan haar man of hij haar organen wil schenken.

38. Breaking Point

Een man valt van een flatgebouw en smakt twintig meter lager tegen de grond. Als bij wonder leeft hij nog, maar de artsen schatten zijn kans op herstel klein in. Iedereen maakt zich zorgen over Cate, omdat ze zich wispelturig gedraagt de laatste tijd. Ook verpleegster Jo zorgt voor onrust.

39. Love and Hate

Tiener Casey lijdt aan een dodelijke spierziekte. Hij is er sterk op achteruit gegaan en zijn laatste dagen lijken in zicht.

40. Judgement Day

Hoofdarts Frank is razend omdat Cate alweer te laat is. Iedereen schrikt wanneer ze even later na een nacht stappen en een overdosis drugs op de spoed wordt binnengebracht.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.