All Saints

All Saints

Bekroonde Australische ziekenhuisserie over de artsen, verplegers en ambulanciers die zich iedere dag vol toewijding inzetten op hun afdeling in het All Saints Western General Hospital.

Afleveringen

38 afleveringen

1. Trust

De grote dag is aangebroken voor Ben en Bron. Hij is op van de zenuwen en zij schrikt wanneer haar vader onuitgenodigd opdaagt. Mitch amuseert zich, maar hij kijkt te diep in het glas. Wanneer Terri de stomdronken Mitch ziet, denkt ze terug aan haar agressieve vader.

2. Heroic Measures

De heldhaftige Scott redt een vrouw uit een zinkende wagen. Rebecca's zestienjarige zus wordt in All Saints opgenomen. Het meisje lijdt aan het syndroom van Down en heeft een ontstoken appendix. Enkele oude familiale kwesties worden opgerakeld. Het botst tussen stagiair Angus en Mitch.

3. Destiny's Child

Paula ontdekt dat ze zwanger is. Nelson maakt kans op promotie, maar in zijn persoonlijk leven gaat het hem minder voor de wind en hij wil dat zijn partner opkrast. Na een ongeval kunnen niet alle gewonden tegelijkertijd naar het ziekenhuis worden overgebracht. Ben en dokter Luke verschillen van mening over wie het eerst zal worden vervoerd. Luke krijgt een woede-uitbarsting en haalt uit naar Ben.

4. Broken English

Mitch kijkt alweer te diep in het glas. Wanneer Terri hem hiermee confronteert, krijgt ze een klap in het gezicht. Nadat hij zijn roes heeft uitgeslapen, gaat hij naar haar op zoek. Hij vindt Terri bij haar zus en schoonbroer en ook daar gaat hij over de schreef. Eens gekalmeerd, beseft Mitch dat er iets grondig fout zit.

5. All Our Tomorrow's

Mitch heeft een kwaadaardige hersentumor. Hij kan zich niet meer beheersen en breekt het hele huis af. Terri beleeft de schrik van haar leven en haalt dokter Charlotte erbij. Haar hond breekt ondertussen uit en bijt het buurmeisje in het gezicht. De ouders van het meisje eisen dat Elvis wordt afgemaakt, maar dat krijgt Charlotte niet over haar hart.

6. Older and Wiser

Ambulanciers Ben en Scott bevrijden een man uit zijn wagen, nadat die een ernstig ongeval heeft gehad. Het blijkt de vader van dokter Luke te zijn. In het ziekenhuis beschuldigt de norse man er Paula van achter Lukes geld aan te zitten. Het is Brons laatste werkdag en ze raadt Jared aan om te solliciteren voor haar job. Ondertussen wordt Mitch depressief door zijn uitzichtloze situatie.

7. Seperation Pains

Mitch beseft dat de kans zeer klein is dat hij het operatief verwijderen van de hersentumor overleeft. Ben en Bron geven een afscheidsfeest. Ambulancier Scott krijgt een nieuwe collega. Terri worstelt met de behandeling van een patiënte, die sinds haar jeugd met zeer pijnlijke maandstonden kampt. De vrouw heeft er genoeg van en wil dat haar baarmoeder wordt verwijderd.

8. The Last Supper

Mitch krijgt een pijnscheut in zijn hoofd tijdens het vrijen. Even later krijgt hij een aanval en valt hij achterover. Mitch kan het niet meer aan en vraagt aan dokter Luke om de riskante hersenoperatie uit te voeren. Terri weet niet wat Mitch van plan is en bereidt een romantische verrassing voor hem voor.
Mitch scheert zijn hoofd kaal en wacht in spanning op de hersenoperatie. Luke moet tegen zijn zin assisteren. Terri kan haar emoties niet de baas, want ze beseft dat Mitch slechts vijf procent kans heeft om de ingreep te overleven. Ondertussen hebben de verplegers van vleugel 17 de handen vol met een agressieve man, die een mislukte zelfmoordpoging achter de rug heeft.

10. Vale

Mitch sterft op de operatietafel. Terri wordt verscheurd door verdriet. Tijdens de begrafenisplechtigheid kan ze op de steun van haar collega's rekenen. Ondertussen heeft Nelson de touwtjes in handen in het ziekenhuis. Alles loopt in het honderd wanneer een van de patiënten overlijdt en de nieuwe verpleger Sterling te laat komt opdagen.

11. The Art of Flowers

Terri kan de dood van Mitch niet verwerken. Ze voelt zich nog ellendiger wanneer ze van haar huisbaas het bericht krijgt dat ze over een maand moet verhuizen. De geblondeerde Matt gaat opnieuw aan de slag in het ziekenhuis. Rebecca wordt door schuldgevoelens verscheurd sinds haar slippertje met Jared.

12. Fanning the Flames

Terri ligt uitgeteld in de tuin van haar buurvrouw. Nelson gaat haar ophalen en merkt dat ze een longontsteking heeft. Ze wil echter niet geholpen worden in het ziekenhuis. Scott en Alex ontfermen zich over een man die van zijn paard is gevallen. Dokter Vincent Hughes, een vriend van Charlotte, gaat in het ziekenhuis aan de slag. Matt wordt verliefd op een van de patiënten.

13. Breathing Space

Terri neemt ontslag in het ziekenhuis. Ze is depressief, maar wanneer ze het levensverhaal van haar buurvrouw hoort, wordt ze verplicht om haar toekomst onder ogen te zien. Matt is verliefd op Kirsten. Jared en Scott twijfelen aan de oprechtheid van zijn gevoelens. Dokter Luke is er zeker van dat hij promotie zal maken, maar daar steekt dokter Murphy een stokje voor.

14. Past Tense

Terri besluit om de draad in het ziekenhuis opnieuw op te pikken. Ze verwelkomt Sterling in haar team, maar het botst al snel met de arrogante dokter Hughes. Von en Nelson proberen te voorkomen dat Terri in contact komt met een patiënt, die een hersentumor heeft. Er zijn spanningen tussen Scott en Rebecca. Jared neemt het voor Rebecca op en dat valt niet in goede aarde.

15. Seeking Asylum

Dokter Hughes vertrouwt Charlotte zijn geheim toe: zijn tweede vrouw stierf nadat ze op een landmijn stapte. Chloë, de vriendin van ambulancier Alex, moet op zoek naar een nieuwe job wanneer ze in het kapsalon waar ze werkt een ramp veroorzaakt. Dokter Luke wil zijn passie voor voetbal met Paula en Max delen, maar zijn plan valt in het water.

16. In Control

Verpleegster Rebecca schrikt wanneer haar ouders na een auto-ongeval in het ziekenhuis worden opgenomen. Haar moeder Sonja is er erg aan toe. Tot overmaat van ramp stelt haar vader haar voor een zwaar dilemma.

17. Best Intentions

Een vrouw en haar zoontje lopen bij een auto-ongeval zware verwondingen op. Luke zet alles op alles om het kind te redden. Verpleegster Frances Regan maakt haar opwachting in All Saints. Ze is van de andere kant van de wereld naar Australië verhuisd om met Bron te kunnen samenwerken.

18. Night Moves

Von, Frances, Sterlo en Matt hebben nachtdienst, terwijl hun collega's zich op het jaarlijkse liefdadigheidsbal van All Saints amuseren. Terri voelt zich eenzaam wanneer ze alle koppels ziet lachen en genieten. Paula heeft een vervelende aanvaring met de directeur van het ziekenhuis. Scott krijgt een woede-uitbarsting wanneer aan het licht komt dat Jared en Rebecca het bed hebben gedeeld.

19. Sins of the Past

Alex en Scott proberen een man te bevrijden die in zijn wagen gekneld zit. Scott is er met zijn gedachten niet bij, omdat hij piekert over het avontuurtje van Jared en Rebecca. Nelson en Jared gaan in de clinch over een patiënt die zelfmoord heeft willen plegen. Paula vraagt zich af of ze de handtastelijkheden van de directeur moet melden.

20. No Place Like Home

In het ziekenhuis wordt de zelfmoord van Rose druk besproken. Iedereen vraagt zich af wat voor haar de aanleiding was om uit het leven te stappen. Terri heeft het nooit goed kunnen vinden met Rose en nu gaat ze in de clinch met Victoria, de moeder van de overledene.

21. Presumption of Guilt

Terri geniet ervan om een weekje voor Lucy te zorgen, terwijl Victoria in het ziekenhuis ligt. Haar geluk eindigt echter met het bezoek van de politie. Het is immers gebleken dat Terri de laatste persoon is die bij Rose is geweest rond het tijdstip van haar dood. En de getuigenissen van Vincent en Victoria maken haar alleen meer verdacht.
Terri zit achter slot en grendel nu ze verdacht wordt van de moord op Rose. Terwijl ze in de cel wegkwijnt, gaat Von tot het uiterste om het geld voor de borgsom te verzamelen. In All Saints gaat het leven ondertussen in volle vaart verder. Jared en Rebecca merken dat een liefdesrelatie met een collega voor problemen kan zorgen.
Jared maakt zich zorgen over Leanne. Ze heeft zichzelf niet meer in de hand en het valt niet meer te ontkennen dat ze verslaafd is aan alcohol. Dokter Vincent vindt het vreselijk dat de zeemacht een ex-marinier met ernstige psychologische problemen aan zijn lot overlaat. Terri worstelt nog steeds met de dood van Rose en krijgt vakantie van Joan.

24. Suspicious Minds

In het onderzoek naar de moord op Rose leidt er een spoor naar dokter Vincent. Zelfs zijn ex-vrouw Charlotte begint aan zijn onschuld te twijfelen. Een promotie zorgt ervoor dat Lukes carrière in zesde versnelling geraakt, maar zijn liefdesleven neemt een diepe duik wanneer hij tijdens een etentje met Paula over de schreef gaat.

25. Now You See Me

De waarheid over de moord op Rose komt eindelijk aan het licht. Regina merkt dat Luke en Paula elkaar ontwijken. De blinde patiënt Paul vreest dat de operatie om zijn zicht te herstellen slecht zal aflopen.

26. A Second Look

Dokter Charlotte Beaumont is gisteren stomdronken op de spoedafdeling verschenen. Ze gaf een verpleegster een mep in het gezicht en zoende haar ex, dokter Hughes, op de mond. Vandaag herinnert ze zich niets over de scène die ze heeft gemaakt, maar feit is dat haar reputatie een deuk heeft gekregen. Het zoontje van Paula wordt na een aanrijding in het ziekenhuis opgenomen.

27. Some You Win

Von heeft een echte rotdag. Niet alleen is haar patiënte Vera Fleming overleden, de autopsie heeft uitgewezen dat de verpleegster mogelijk een steek heeft laten vallen. Charlotte geniet van het etentje met haar ex, Vincent Hughes, tot hij haar een zoen geeft en zoete herinneringen over hun relatie ophaalt.

28. Eyes Wide Open

In het mortuarium krijgt Matt bijna een beroerte wanneer Ellen Kernow opeens haar ogen opent. De vrouw wordt naar vleugel 17 overgebracht, waar dokter Charlotte Beaumont zich over haar ontfermt. Regina wordt door haar collega's in de bloemetjes gezet voor haar verjaardag. Ze is ontzettend blij met de attenties, maar verheugt zich vooral op het etentje met Morris.

29. Friends in Need

Sue Caldwell brengt haar vader Paul naar het ziekenhuis nadat hij zijn hoofd heeft gestoten in de badkamer. De man is in de war en komt zeer agressief uit de hoek wanneer dokter Beaumont hem onderzoekt. Hoewel haar oog flink pijn doet, houdt de dokter zich stoer.
Een bom komt tot ontploffing op de parking van het ziekenhuis. De ravage is enorm en er zijn tientallen gewonden. Paula was buiten toen de ramp gebeurde en ze heeft het zeer moeilijk wanneer haar patiënt toegeeft dat hij de dader is. Vincent Hughes gaat een race tegen de tijd aan om de zware bloeding van zijn patiënte te stoppen.

31. Complicity

De echtgenoot van Charlottes ex-geliefde Liz sterft onverwacht aan een longontsteking. Liz vraagt Charlotte om de overlijdensakte op te stellen. Al snel doen er in het ziekenhuis roddels de ronde over de plotse dood en Charlottes lesbische relatie. Haar carrière komt in het gedrang en een autopsie lijkt de enige oplossing. Sterlo raakt bevriend met een patiënt, die aan zijn mannelijkheid twijfelt.

32. The Devil to Pay

Matt vindt een baby tussen de vuilniszakken van het ziekenhuis. Het jongetje is amper een week oud en zijn navelstreng is niet vakkundig geknipt. Matt is er het hart van in en zijn dag wordt er niet beter op wanneer Kirsten hem vertelt dat ze zwanger is en een abortus wil.

33. Wrong Call

Luke en Paula bezoeken zijn vader Sal in de garage. Plots vallen er enkele kerels met slechte bedoelingen binnen en ze slaan Lukes broer in elkaar. Wanneer ze op de vlucht slaan, probeert Sal hen te stoppen. De gangsters geven plankgas en rijden hem omver.

34. To Forgive Divine

Belinda is beenmergdonor voor Charlottes zus. Op de operatietafel bedenkt ze zich echter. Terri haalt alle argumenten aan om haar alsnog op andere gedachten te brengen. Ook Lukes vader is in levensgevaar en heeft nood aan een donor. Luke besluit één van zijn nieren te laten transplanteren. Een man valt ten prooi aan een tijgerslang en verliest de controle over zijn stuur.

35. Question of Guilt

Von moet voor de rechter verschijnen. Het is duidelijk dat Madeline Fleming haar wil laten opdraaien voor de dood van haar moeder. Von gaat door de hel wanneer Madelines advocaat haar in een slecht daglicht stelt. Matt nodigt iedereen uit voor een feest. Hij verrast de gasten wanneer hij aankondigt dat het zijn huwelijksfeest met Kirsten is.

36. Safety Net

De dienst spoedgevallen zit overvol en Terri moet plaats maken in vleugel 17. Ze moet enkele patiënten naar huis laten gaan, maar dat is niet vanzelfsprekend. Nelson ontfermt zich over een dakloze man, met wie hij een persoonlijke band lijkt te hebben. Dokter Charlotte behandelt een tienermeisje dat zwanger is. Von krijgt het aan de stok met een pretentieus mannelijk fotomodel.

37. Look Before You Leap

Een meisje valt van een klif in de zee en wordt tegen de rotsen gesmakt. De nieuwe ambulancier Harriette is net aan het surfen en biedt het meisje hulp. De zwangere Lauren wordt binnengebracht omdat ze geen gevoel in haar linkerbeen heeft. Ze komt voor een dilemma te staan.

38. Doctor of Choice

De passie laait op tussen Alex en zijn nieuwe collega Harriette. Hun onderonsje wordt verstoord wanneer ze een oproep krijgen voor een patiënt met hevige buikpijn. De man speelt komedie, bedreigt Alex met een mes en steelt de morfine uit de ambulance. Sasha, een veertienjarig meisje dat een miskraam kreeg, wordt door haar vader verstoten wanneer die ontdekt dat ze zwanger was.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.